AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg
Честит празник на всички именници - цветя, храстчета, мъхове, лишеи, водорасли и дървеса! И да не забравите да излъжете някого, че все пак си е и Първи април - най-подходящ за професионален празник на българския политик!
Мерсииии!
/Аз бях забравила, че имам имен ден всъщност! /
Честит Имен Ден и на всички останали, празнуващи днес! Желая ви много щастие, за да можете да разцъфнете в цялото си очарование!
"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Имайки предвид, че искаш позволение /което не е типичното поведение в случаи на злоупотреба /, мисля, че е редно да кажеш и в какво ще се изразява евентуалната злоупотреба
Последно промяна от ^PrincessA^ на 01 Апр 2007, 23:38, променено общо 1 път.
"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
^PrincessA^ написа:Имайки предвид, че искаш позволение /което не е типичното поведение в слуачи на злоупотреба /, мисля, че е редно да кажеш и в какво ще се изразява евентуалната злоупотреба
Уааау... Ми може би ще е по-добре да ти пиша за това на лично съобщение, защото не би било учтиво да занимавам почитаемите форумци с... хъм... лични въпроси