Гладна Кака!GaVrosH написа:какво е посланието му?Паган написа:ХАхахаххахах!!!
Много готин подпис!![]()
![]()
Злоупотреба с властта !!!
Ами не съм гледала дали е архивирана, но какво значение има това... Това, че никой не се заяжда в нея, не означава, че не е абсолютна простотия - "Каква тоалетна хартия ползвате?"
Това ли е проблема на студентите от СУ? Не можете да си изберете тоалетна хартия, затова се допитвате един до друг
За заяждането, ами не помня да съм се заяждала. Ако приемаш думите ми за заяждане, значи нямаш чувство за хумор...
За заяждането, ами не помня да съм се заяждала. Ако приемаш думите ми за заяждане, значи нямаш чувство за хумор...
е ти Како не се ли заяждаш като заключваш интересните темичкиCrematory написа:Ти, Малена, случайно да забеляза, че темата е архивирана? И къде видя там някой да се заяжда, както започнахте в твоята тема? ( и моите към теб, и вие към тях) Беше забавна, да, Докато не започнахте да се заяждате.
И,да,чета го форума. И имам ясна преценка докъде и какво да позволя.

- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Момиче, не давай коментари без да знаеш за какво иде реч, к'фо ше кажеш, ъ?malena написа:Хаха, от доста време не съм се смяла такаCrematory написа:Ако за теб простотия е хубава тема - добре. За мен не е . И няма да позволя простотии във форум на Софийския университет. Защото не им е тук мястото. Както и на тази тема.Няма да позволиш простотии във форума на СУ
Момиче, ти въобще четеш ли този форум? Тук простотията е на ниво. Честно казано се чудя какъв пример да ти дам, пошлите теми не са една и две. Но все пак, ето линк към една доста интересна тема:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=4329
Тази тема, ако беше малко по-запозната, съм я пуснал с чиста проба ирония, "инспириран" от един цял куп предишни такива, също толкова безсмислени. Тъй че можеше да не даваш пример точно с тази, а?
Ти май също не си наясно за какво иде реч.Vintersorg написа: Момиче, не давай коментари без да знаеш за какво иде реч, к'фо ше кажеш, ъ?
Тази тема, ако беше малко по-запозната, съм я пуснал с чиста проба ирония, "инспириран" от един цял куп предишни такива, също толкова безсмислени. Тъй че можеше да не даваш пример точно с тази, а?
Темата, която бях пуснала също беше "инспирирана" от други подобни. И аз също я бях пуснала "с чиста проба ирония".
Заради теб ще дам пример с друга тема, също свързана с тоалетната хартия. Темата е от миналата седмица, но явно още не е станала достатъчно популярна:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=5976
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Малена, явно и в СУ няма да се намери кой да ти запуши... устата
Ама ти явно знаеш как от блудната Мария Магдалена да се превърнеш в непорочната Дева Мария
, а от откровената покана за *бане да извадиш социологическо проучване
Смех.
Като не ти понася "пошлия" тон в този форум - ми пиши си във вашия
А на тази тема две страници са й много
Ама ти явно знаеш как от блудната Мария Магдалена да се превърнеш в непорочната Дева Мария
Смех.
Като не ти понася "пошлия" тон в този форум - ми пиши си във вашия
А на тази тема две страници са й много
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
форумът е пълен с безмислени теми , но Крематори избира по симпатии чии да заключва
то затова стана толкова скучно вече в него.а темата за тоал. хартия е много точен пример за субективно оставяне на някои теми.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
в тази тема няма място за заяждания!Суета написа:псевдноинтелектуален се пише слято, но явно чувствителната ти душа не обръща внимание на такива подробности!
не съм някакъв филолог, че да знам кога се пише слято, с тире или с разстояние, а и да знаех нямаше да ми пука как го пиша, както не ми пука за запетаите, въпреки, че знам кога се пишат!
но самоцелното използване на чуждици дразни значително повече "чувствителната ми душа" (що не каза "сензитивна" като искаш да се заяждаш)