Стопанско управление с немски език
Стопанско управление с немски език
Здравейте! От 3-ти октомври ще бъда първи курс в Стопанския факултет, специалност Стопанско управление с немски език. Измъчва ме едно дребно и не чак толкова дребно въпросче, а именно: Всички ли предмети в тази специалност ще се изучават на немски език? Надеждата ми е в това, че специалността се води "С немски език", а не "НА немски език"
Но 99% съм сигурна, 4е немският ще ме мъчи допълнително. Та...
май, 4е някои са на немски, но за английския съм по-сигурна - до колкото знам учат по учебници, използвани от унита в чужбина, та....... 
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
То е добре да са на езика, но лично аз не мисля, че ще се справя, ако трябва да държа изпити по примерно гражданско право на немски език. Иначе спор няма, че след като за тази специалност сме кандидатствали със съответния език, то той ще е неизменна част от следването ни, но все пак тайничко се надявам да има предмети на български език. 
Alice на Тралала му се иска, ама сега е в чакащите......
, но може и да стане
А на вас 4естито
............това ми е като мечта........и да с англ. съм
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
- Cassie
- Драскач
- Специалност: Астрофизика
- Курс: завършил
Re: Стопанско управление с немски език
От какви ли съображения тази тема е в подфорум "ФзФ"
Hope for the best,
plan for the worst.
plan for the worst.
-
steamer
- Драскач