Кандидатстуденти 2007/2008
Модератор: Boromir
maturite
da zn ne6to po vaprosa s maturite?kak to4no ste se iz4islqva ocenkata ot izpita i ot maturata?tova,koeto zn az e ,4e tazi godina ste ima "probni"maturi za 12 kl. tazi godina.Ne razbiram izobsto za kakvo im sa na 12klasnicite probni maturi,kato sledva6tiq vipusk ste se my4at s 'istinskite".
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
Единственото, което знам е, че моето училище се падна на томболата за пробациите, което значи, че ще правя пробни матури, което много, много не ми допада, защото, нямам време да уча за 2 матури, при условие, че имам пробни изпити, горе долу по същото време.....и ни казват месец, преди матурата по литература......не знам дали ще влизат в дипломата като зрелостен изпит или ще се впишат като текущи оценки в дневника.......но ако някой наистина знае нещо, нека сподели, защото наистина ми е малко объркано...... 
"I used to believe in forever, but forever is too good to be true.”
Winnie the Pooh
Winnie the Pooh
- явор
- Летописец Виртуоз
Ние миналата година правихме и ние по БЕЛ, Английски и Математика... Решиха на тези, с над 5,50 да им ги пишат в дневника като текущи
Иначе нямаше отражение... ама питайте си учителите де 
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- zvezda
- В началото бе словото
- Специалност: KN
- Курс: втори
правопис
ами, "кандидатстудент", мисляsculli написа:aHu, няма да е зле да се научиш как се пише кандидат-студенти!!!
.:KH ~ II-pи курс:.
ШЕ ПРОМЕ И И ТО СЪЩЕСТВЕНО!ВИЖ ТУК!
ВИЖ КАКВИ ВЪЗМОЖНОСТИ СЕ ОТКРИВАТ ЗА СТУДЕНТИТЕ СЛЕД ВЛИЗАНЕТО НИ В ЕС:Raya_Alexandra написа:Според мен за КСК 2007 нищо няма да се промени. Евентуално учениците, които сега са 10 клас, ще са първите "опитни зайчета". Преди време министър Вълчев потвърди, че за тях ще има задължителни матури.
http://www.kadedaucha.com/?id=1314&aid=1350
- zvezda
- В началото бе словото
- Специалност: KN
- Курс: втори
Може и да сме неграмотни, важното е, че искаме да се ограмотим! И, мито извинения, но в бг няма по-добро място за целтаRage написа:Какво значения има как се пишело, ако сте решили да кандидатсвате в СУ, значи моите извинения, но всички сте доста неграмотни
sculli написа:А, zvezda твоят речник от коя година е?!?
.:KH ~ II-pи курс:.
- ra4e^f
- Форумно зомби
http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... on+bg.html
"Класиране на кандидат-студентите" .. ееееми .. без коментар

"Класиране на кандидат-студентите" .. ееееми .. без коментар