Какво ви дразни най-много в СУ?
Модератор: Плазмодий
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
дразни ме сухият метод на преподаване- все едно ние сме същите студенти като тия от младините на нашите даскали. Дразнят ме голяма част от безсмислиците дето учим(има и полезни неща де), дразни ме отношението на преподавателите-естествено не на всички:) Дразни ме и това, че само те разкарват от врата на врата за някой по-труден административен въпрос, както и краткото премно време на секретарките 
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Колега, нима не забелязваш жуженето на работливите пчелички, борещи се със зъби и нокти (в случай, че пчеличките имат зъби и нокти) за някоя по-висока оценка или стаж или изтегляне на изпитBoromir написа:Амбиция? В СУ? Ти явно не си от ЮридическияPun1sher написа:Амбицията, която струи навсякъде...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ако може уточни кой курс и каква специалност си! Струва ми се, че беше МО. Ако е така не се обиждай, но има огромна разлика между МО и Право. Не става въпрос за оценки от приемните изпити, защото и в двете специалности се влиза трудно, а по-скоро за програма и отношение към образователния процес. Колкото и да смятам, че в Правото нещата са несериозни, то в МО са направо плачевни.Boromir написа:И аз бях надъхан през първи семестър на първи курс. Дай им време, така ще се демотивират, че ще е весело.Josif написа:Е как, бе? Аз по-надъхани от моите колеги не познавам...Boromir написа:Амбиция? В СУ? Ти явно не си от ЮридическияPun1sher написа:Амбицията, която струи навсякъде...![]()
![]()
Silence tells me secretly Everything!