Преди малко бях свидетел на емоционалния екстаз, изразен по лицата на възрастните придружители на малчуганите. Актуалната постановка на "Копче за сън" в Младежкия театър ме удиви с великолепна режисура, добра актьорска игра, надвила всички "малки гафове" по време на спектакъла, защото това наистина бе един грандиозен СПЕКТАКЪЛ. Личи си, че са инвестирани много ресурси и време в тази постановка, но резултатът е абсолютна наслада и за малки и големи. Техническата част в Голямата зала на Младежкия театър ме изненада приятно (напомня ми за механизмите на "Хъшове" в Народния театър) и заедно с акустиката подсилиха ефекта на емоционалния взрив (имаше моменти, когато направо настръхвах). Усеща се и двупосочният възпитателен тон, който следва представлението, учещ малките на добродетели и паралелно намекващ за грешката на много родители, които се улисват в работа, крадейки от времето и вниманието, които са длъжни да даряват на децата си.
"Копче за сън" е пиеса за деца, но бих я препоръчал на всеки от вас, който от време на време си позволява удоволствието да отиде на театър.
"Копче за сън" - театрална постановка
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- shao
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство, Стопанско управление
- Адрес в галерията на СУ: http://www.facebook.com/mdzhokanov
- Обратна връзка:
"Копче за сън" - театрална постановка
И най-дългото пътешествие започва с първата крачка...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Препоръчвам "Храбрият шивач". В 199. Георги Спасов.
Всичко, което ви трябва да знаете.
Всичко, което ви трябва да знаете.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември