Руски филми
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
Руски филми
Тези дни гледах Баварец 2 и много ми хареса, ако някой има впечатления да споделя!
А и имам една молба. Никъде не успях да си намеря текста на песента на DJ SLON от Бригада. Ако някой го има нека ми го прати или да го постне тук!
Иначе за Бавареца гледайте и първата и втората част! Особено втората е много силна. Отдавна филм не ми е харесвал толкова.
Много земен. Много приятен сюжет и разбира се драматична развръзка, но не в блуткавия холивудски вариант. Абе гледайте го!
А и имам една молба. Никъде не успях да си намеря текста на песента на DJ SLON от Бригада. Ако някой го има нека ми го прати или да го постне тук!
Иначе за Бавареца гледайте и първата и втората част! Особено втората е много силна. Отдавна филм не ми е харесвал толкова.
Много земен. Много приятен сюжет и разбира се драматична развръзка, но не в блуткавия холивудски вариант. Абе гледайте го!
Silence tells me secretly Everything!
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Аз винаги съм отдавал почит на руските военни филми и мисля, го заслужават. Например "Те се сражаваха за родината", "Битката за Москва", "А утрините тук са тихи" - ненадминати просто, а за свой срам съм гледал само една малка част от наистина големия брой качествени филми. Това е най-вече заради гадните капиталисти, които ни заливат с редник Райън, Рамбо и прочие.
Последно промяна от Boromir на 06 Фев 2007, 17:07, променено общо 1 път.

- inaccessibility
- Летящите Пръсти