Оцеляване на студентите-Ужасен непукизъм към нас! (10/2004)
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
- niksan
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ммм така е, аз затова не се оплаквам че сме имали часове от 7:15 сутринта, пък и при нас най-ранната лекция беше от 8:00
Ааа това че си бил постоянно във факултета не е гаранция че си бил на всички лекции и упражнения...колкото до другото, нали знаеш на кого викат редовен студент: на този който ходи редовно на всички сесии, а не на всички лекции

Ааа това че си бил постоянно във факултета не е гаранция че си бил на всички лекции и упражнения...колкото до другото, нали знаеш на кого викат редовен студент: на този който ходи редовно на всички сесии, а не на всички лекции
Дори добре подготвения студент се страхува да отиде на изпит, тъй като винаги се намира някой глупак който пита повече отколкото той може да отговори...
-
vandita
do Razo4arovana
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
оле!
Абе аз като я пуснах тази тема се чувствах самосиндикално прецакана.
А то какво излиза? Мили ми колеги, това е изпитанието да учиш в СУ,наскоро чух умната мисъл, че ако оцелееш там,можеш да оцелееш навсякъде.
Секретарките могат да са много полезни, ама им е писнало до безкрай, което не ги оправдава. И на мен, и на вас ни е писнало да ни разиграват или да ни третират като сбирщина малоумници(щом сме там, явно имаме някакъв мозък).
Борете се с усмивка и умната.
Между другото, взех си супер успешно и 4-те изпита, но за да споделя опит: просто не разчитайте на секретарки, лелки и т.н. Сами си търсете въпросните личности, те принципно са услужливи хора(преподавателите,де) и знаят що е то компромис.
УСПЕХ В ДЖУНГЛАТА!!!WE CAN MAKE IT BETTER!
Секретарките могат да са много полезни, ама им е писнало до безкрай, което не ги оправдава. И на мен, и на вас ни е писнало да ни разиграват или да ни третират като сбирщина малоумници(щом сме там, явно имаме някакъв мозък).
Борете се с усмивка и умната.
Между другото, взех си супер успешно и 4-те изпита, но за да споделя опит: просто не разчитайте на секретарки, лелки и т.н. Сами си търсете въпросните личности, те принципно са услужливи хора(преподавателите,де) и знаят що е то компромис.
УСПЕХ В ДЖУНГЛАТА!!!WE CAN MAKE IT BETTER!
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
-
hah
spoko,hora, ne se plashete tolkova ot tezi programi, v kraina smetka nikoi ne te zadyljava da gi spazvash. az sym pravo i spored tazgodishnata programa v ponedelnik sym ot 9 do 9 ve4erta, sledvashtite dni ot 8 ili 9 do 8 ve4erta. napravo izrudshtina ;O) heh da ne mislite,4e sme tolkova u4enoliubivi- prosto imame dupki ot po 4-5 4asa , prez koitod ase 4udesh kyde da se shlqesh,to basi i ot kafeta omryzva ;O)))))))) noooooooooooo kakto i da e jivotyyt e prekrasen i tepyyyyyyyrva ni predstoi nai-prekrasnoto hehe ;o))))))))))))))))))))) da si optimist ti pomaga da si pazish nervite (o:

- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Ще четете нещо в библиотеката
. Тъкмо ще си освободите останалото време между 21 и 9 за купони и дискотеки. Свиква се! Само трябват тренировки.
Но май спасението е да се надявате на повече късмет следващия семестър или да се опитате да уговорите някаква промяна с преподавателите, стига те да имат някаква възможност. Все пак се е налагало да ги направят така програмите - сигурен съм, че разхвърлянето на часовете и дупките не е приоритет при изготвянето им.
Но май спасението е да се надявате на повече късмет следващия семестър или да се опитате да уговорите някаква промяна с преподавателите, стига те да имат някаква възможност. Все пак се е налагало да ги направят така програмите - сигурен съм, че разхвърлянето на часовете и дупките не е приоритет при изготвянето им.
- niksan
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами студинтите ги гони мързела, съмнява ме че някой би преписал дадена лекция при наличие на ксерокс.
Но нека незабравяме, че някои предпочитат та собственоръчно да са изрисували всяка буква по дадена тема
Но нека незабравяме, че някои предпочитат та собственоръчно да са изрисували всяка буква по дадена тема
Дори добре подготвения студент се страхува да отиде на изпит, тъй като винаги се намира някой глупак който пита повече отколкото той може да отговори...