Какво ви подразни/натъжи днес vol.2
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Faith
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ооо... тези най ги мразя! Имат се за привилегировани и хем се правят на беззащитни, хем са най-наглите от всички и за едното място ще те премажат като танк!Cvetinka написа:Една бабка дето се опита да ме убеди, че съм длъжна всеки път да отстъпвам място в автобуса на такива като нея... Беше от ония, коконите...

- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Именно! Аз си знам кога наистина трябва да стана - видя ли човек с бастун, патерица, или който си личи, че наистина едвам стои прав, си ставам, в крайна сметка и аз ще съм така вероятно един ден.. Но само като ги видя-я.. с капелата, с модерното палто, с лака за нокти, с лилавия грим, намацотено сбръчкано лице и боядисана в ярък цвят коса... идва до мен и ме ръчка моля ти се, още малко да ми стане неудобно че седя! Е сори ама и аз си плащам билет за възрастни, к'ви са тия простотии?Faith написа:Ооо... тези най ги мразя! Имат се за привилегировани и хем се правят на беззащитни, хем са най-наглите от всички и за едното място ще те премажат като танк!Cvetinka написа:Една бабка дето се опита да ме убеди, че съм длъжна всеки път да отстъпвам място в автобуса на такива като нея... Беше от ония, коконите...![]()
![]()
Може и да не съм права, но ме е яд в момента...
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
Cvetinka написа:Именно! Аз си знам кога наистина трябва да стана - видя ли човек с бастун, патерица, или който си личи, че наистина едвам стои прав, си ставам, в крайна сметка и аз ще съм така вероятно един ден.. Но само като ги видя-я.. с капелата, с модерното палто, с лака за нокти, с лилавия грим, намацотено сбръчкано лице и боядисана в ярък цвят коса... идва до мен и ме ръчка моля ти се, още малко да ми стане неудобно че седя! Е сори ама и аз си плащам билет за възрастни, к'ви са тия простотии?Faith написа:Ооо... тези най ги мразя! Имат се за привилегировани и хем се правят на беззащитни, хем са най-наглите от всички и за едното място ще те премажат като танк!Cvetinka написа:Една бабка дето се опита да ме убеди, че съм длъжна всеки път да отстъпвам място в автобуса на такива като нея... Беше от ония, коконите...![]()
![]()
Може и да не съм права, но ме е яд в момента...
Веднъж една от споменатите дами направо ми каза :" Госпожице, мястото"
If it doesn't work, make it work.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър