Нека не забравяме вдъхновителят на дербито ЛюбаZdrafQueZzZz написа:От наште само Теди, Лъчо и треньорката Дани ли бяха...?
ФОРУМ СУ спаси Археолозите от Разгром
Модератори: ники, Methuselah
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
FaTDoG написа:Еее pliu6eno_me4e така ли ще кажеш уе,ако беше дошла за кой щеше да викаш,за тях или за нас с Даниел,които се опитвахме да помогнем,ама сме излезнали от форма покрай студентски град.
Кучко, не се сърди де... Ти ще си останеш МОЯТА мацка завинаги. А и с Даниелчо си ви обичам, вие това трябва да си го знаете. А и ти знаеш колко разбирам от футбол, така че щях да викам за всички!
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Гледай ги, оспамиха цялата тема....
А иначе за мача (мачовете по-точно)....
Мисля, че ако не друго, поне беше добра тренировка. То дербитата между Форума и Археологията вече са си класика и (не знам дали защото съм пристрастна, защото вече се познаваме и т.н.) са много приятни за гледане. Дано продължите да играете заедно.
Иначе евала за коректната игра. Мисля, че и двата отбора имаха достатъчно много положения, само дето ние нямахме никаква защита
Пък и то на Ники да вкараш....не е много лесно 
П.С.: Само едно отклоняващо въпросче......аз цял ден се опитвам да проумея заглавието на темата, ама....Някой да ми обясни?

Мисля, че ако не друго, поне беше добра тренировка. То дербитата между Форума и Археологията вече са си класика и (не знам дали защото съм пристрастна, защото вече се познаваме и т.н.) са много приятни за гледане. Дано продължите да играете заедно.
Иначе евала за коректната игра. Мисля, че и двата отбора имаха достатъчно много положения, само дето ние нямахме никаква защита
П.С.: Само едно отклоняващо въпросче......аз цял ден се опитвам да проумея заглавието на темата, ама....Някой да ми обясни?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
Алюзия към бруталните ни пропуски, особено към края на мача, когато нашите си играеха на квадрат в наказателното поле и от това обикновено печелеше вашият добър вратар или притеклите му се на помощ защитници. Двата ни автогола също изиграха роля разликата да се запази малка (но справедлива).sunbreeze написа:Гледай ги, оспамиха цялата тема....![]()
Иначе евала за коректната игра. Мисля, че и двата отбора имаха достатъчно много положения, само дето ние нямахме никаква защитаПък и то на Ники да вкараш....не е много лесно
П.С.: Само едно отклоняващо въпросче......аз цял ден се опитвам да проумея заглавието на темата, ама....Някой да ми обясни?![]()
![]()

- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ох, пих 2 аспирина и още ме болят половината части
мача с отбора на СМГ няма да го коментирам, просто ни омазаха.. ама срещу Археология (+ приятели
) форумците се представиха на ниво - за пръв път като че ли няма какво да критикувам, освен може би многото пропуснати положения, ама то това се дължеше на добрата игра на вратаря на противника и на лош късмет от наша страна
вчера показахме съвсем различна игра, имаше много движение и много креативност в центъра на терена и в нападение. ако играем така и на турнира, ще е добре
благодаря на противника за коректната игра, както винаги
само дето следващия път се опитайте да ме целите по-малко с тая топка, щото боли
а, 10х и на Арая, че ми помогна да си закърпя екипа, който също пострада
мача с отбора на СМГ няма да го коментирам, просто ни омазаха.. ама срещу Археология (+ приятели
благодаря на противника за коректната игра, както винаги
а, 10х и на Арая, че ми помогна да си закърпя екипа, който също пострада
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg