ФОРУМ СУ спаси Археолозите от Разгром

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

ZdrafQueZzZz написа:От наште само Теди, Лъчо и треньорката Дани ли бяха...?
Нека не забравяме вдъхновителят на дербито Люба :) А вас що ви нямаше?
Изображение
FaTDoG
В началото бе словото

Мнение от FaTDoG »

Еее pliu6eno_me4e така ли ще кажеш уе,ако беше дошла за кой щеше да викаш,за тях или за нас с Даниел,които се опитвахме да помогнем,ама сме излезнали от форма покрай студентски град.
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Нека не забравяме вдъхновителят на дербито Люба Smile А вас що ви нямаше?
аз имах изключително основателна причина да не дойда... причина от нежния пол... :oops:
zamunda.net will never die!
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

FaTDoG написа:Еее pliu6eno_me4e така ли ще кажеш уе,ако беше дошла за кой щеше да викаш,за тях или за нас с Даниел,които се опитвахме да помогнем,ама сме излезнали от форма покрай студентски град.

Кучко, не се сърди де... Ти ще си останеш МОЯТА мацка завинаги. А и с Даниелчо си ви обичам, вие това трябва да си го знаете. А и ти знаеш колко разбирам от футбол, така че щях да викам за всички!
FaTDoG
В началото бе словото

Мнение от FaTDoG »

мацка :D
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Гледай ги, оспамиха цялата тема.... :lol:

А иначе за мача (мачовете по-точно)....
Мисля, че ако не друго, поне беше добра тренировка. То дербитата между Форума и Археологията вече са си класика и (не знам дали защото съм пристрастна, защото вече се познаваме и т.н.) са много приятни за гледане. Дано продължите да играете заедно.

Иначе евала за коректната игра. Мисля, че и двата отбора имаха достатъчно много положения, само дето ние нямахме никаква защита :lol: Пък и то на Ники да вкараш....не е много лесно ;)

П.С.: Само едно отклоняващо въпросче......аз цял ден се опитвам да проумея заглавието на темата, ама....Някой да ми обясни? :lol: :lol: :lol:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

sunbreeze написа:Гледай ги, оспамиха цялата тема.... :lol:

А иначе за мача (мачовете по-точно)....
Мисля, че ако не друго, поне беше добра тренировка. То дербитата между Форума и Археологията вече са си класика и (не знам дали защото съм пристрастна, защото вече се познаваме и т.н.) са много приятни за гледане. Дано продължите да играете заедно.

Иначе евала за коректната игра. Мисля, че и двата отбора имаха достатъчно много положения, само дето ние нямахме никаква защита :lol: Пък и то на Ники да вкараш....не е много лесно ;)

П.С.: Само едно отклоняващо въпросче......аз цял ден се опитвам да проумея заглавието на темата, ама....Някой да ми обясни? :lol: :lol: :lol:
Алюзия към бруталните ни пропуски, особено към края на мача, когато нашите си играеха на квадрат в наказателното поле и от това обикновено печелеше вашият добър вратар или притеклите му се на помощ защитници. Двата ни автогола също изиграха роля разликата да се запази малка (но справедлива). :lol:
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ох, пих 2 аспирина и още ме болят половината части :roll:

мача с отбора на СМГ няма да го коментирам, просто ни омазаха.. ама срещу Археология (+ приятели :)) форумците се представиха на ниво - за пръв път като че ли няма какво да критикувам, освен може би многото пропуснати положения, ама то това се дължеше на добрата игра на вратаря на противника и на лош късмет от наша страна ;) вчера показахме съвсем различна игра, имаше много движение и много креативност в центъра на терена и в нападение. ако играем така и на турнира, ще е добре :D

благодаря на противника за коректната игра, както винаги :) само дето следващия път се опитайте да ме целите по-малко с тая топка, щото боли :?

а, 10х и на Арая, че ми помогна да си закърпя екипа, който също пострада :lol:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Какво значение има бе, Java?

Стига си се заяждал, по-добре се съсредочи към анализ на нашата игра, особено в защита, пък после критикувай другите тимове...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”