ФОРУМ СУ спаси Археолозите от Разгром

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Е то т'ва не бяха "Археолозите". Беше си сборно отборче и стана хубав мач. Поздрави 8)
The harder you fall, the higher you bounce...
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Стана много добър мач, защото и двата отбора играеха отворено и имаше много комбинации, атаки, всички приятни подробности, плюс голям брой голове.

Нашите стари проблеми - малко нестабилна защита и вдървявянето в началото на всяко полувреме, си бяха тук с пълна сила. А пък проблемът с автоголовете вече ни става прокоба :)

Играта ни беше много стабилна през първото полувреме, особено след изравняването. Второто пък се отличи с чудесна успеваемост и като цяло съм много доволен.

Трябва да отбележа, че отборът на Археолозите може само приблизително да бъде наречен така, защото 5 от 7 играчи бяха млади надежди и приятели на надеждите.

Все пак предсезонната ни подготовка е малко колеблива, особено предвид тежкото поражение първия мач. Има върху какво да се посъветваме, ако искаме да повишим ефективността. Другата седмица ще е доре да изиграем още един-два мача, като се съберем и повече хора (дано е добро времето). Така ще може да поекспериментираме с позиции... най-после :lol:

Ама стига съм се правил на умен, браво на всички форумци и другата седмица ще сме още по-концентрирани 8)
Изображение
Аватар
Lef7y
В началото бе словото

Мнение от Lef7y »

Мда.. стана добро мачле с Форума, както и предното със СМГто. Ше се разбереме и за другата седмица пак да поритаме :)
П.П. Спешъл поздрави за Златко, който ми показа, че хубавите финтове и майсторски изпълнения се правят не само от професионални футболисти! :lol:
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.

Тома Измирлиев
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

За начало, искам да поздравя двамата археолози за коректната игра, при тях това си е по подразбиране.
-
Сега за мачовете...

Първия въобще не знам как да го изкоментирам. Ние не приличахме на отбор, като в защита бяхме критични, най-вече аз. За напред няма да пия толкова много вечерта преди мача, взимам си бележка. Друг е въпросът, че конструктивно-идейно също нещо куцаше. Едно-две голови положения за цял мач!? Един-два удара?! Играта просто не вървеше, ама така е след дългата зимна (сесийна) пауза. Рагромна загуба с 0:6, най-голямата в историята на тима.

Втория мач се стегнахме. Познататото дерби Археология - Форум СУ традиционно беше спечелено от форумците. На терена неща стояха далеч по-добре отколкото предния двубой. По-добра защита, уникална със своите умения нападателна двойка - Пешиньо-Златиньо, като най-вече втория, който поведе тима към победата, и разбира се страхотен страж, в лицето на Ники Кан. Не трябва да умаловажаваме факта, че опонентите ни не почиваха между техния първи мач и този с нашия отбор. Те се представиха далеч по-добре от нас и бяха близо до равенство със същия противник, надиграл ни тотално.
Въпреки това ние бяхме доста по-концентрирани. Доминацията от грешки вече беше неутрализирана с помощта на рационално използване на креативните ни играчи в нападение. Критика към тях може да бъде отнесена само към завършващата фаза, където доста снизходително и песетеливо опропастиха много възможности.

Както е да е, това беше една добра контрола, за връщане на формата и влизане в подходящ игрови ритъм за "Мегатурнира".
УСПЕХ и ПОЗДРАВИ на всички форумци!
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
Lef7y
В началото бе словото

Мнение от Lef7y »

Както винаги - най-обективния коментар :)
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.

Тома Измирлиев
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Забравих да добавя едно голямо БРАВО на вратарчето на условно наречения отбор на Археолозите! Страшни удари извади!
The harder you fall, the higher you bounce...
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Boromir написа:проблемът с автоголовете вече ни става прокоба :)
Хаха.
Кой си е белезАл?

п.п. все пак не питам с "кои" :)
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Браво, момчета!!! Днес ужасно съжалявах, че не съм с вас, ама трябва и да се работи понякога :)
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Браво! Слушах мача по Дарик. :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Java написа:
pliu6eno_me4e написа:Браво, момчета!!! Днес ужасно съжалявах, че не съм с вас, ама трябва и да се работи понякога :)
Да, изпусна. Щеше да останеш доволна. Нищо. Другият път. :P
Следващият път ще съм още по-доволна. Сто процента!
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

От наште само Теди, Лъчо и треньорката Дани ли бяха...?
zamunda.net will never die!
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”