Кой е най-тъпият филм който сте гледали?

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

zaharinka написа:за мен един от най-смотаните филми, които съм гледала е Криминале :lol: :lol:
другият не особено инт филм беше "Портокал с часовников механизъм"
и двата уж класика, а изобщо не ми харесаха... :lol: :lol:
Тия са най-чуковите филми. Най-тъпия е Сам В Мрака. Другия е Блудрейн. След тях е Американска Нинджа... с Майкъл Дудикоф
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Най-тъпия е Сам В Мрака. Другия е Блудрейн. След тях е Американска Нинджа... с Майкъл Дудикоф
Много си прав.Как само Уве Бол осра хубавите игри с тези безумни филми А, Американската нинджа...то той си е замислен май да е тъп-той си е от 80тарските екшънчета дето сега могат искрено да те развеселят като ги погледаш :wink: :lol:
.
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

Небесно царство-3 4аса от живота ми :evil: /и то на морето/
You're one in a million
You're once in a lifetime
Аватар
Josif
Драскач

Мнение от Josif »

azzzzzzzz написа:Небесно царство-3 4аса от живота ми :evil: /и то на морето/
Да и на мен Небесно царство не ми хареса особено, но поне костюмите бяха изпипани... :)
Silence tells me secretly Everything!
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

BUTCHER!!!! Жалко филмче ....
Последно промяна от MissDi на 04 Мар 2007, 17:49, променено общо 1 път.
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

Мечтатели ... че даже бях на кино тогава :( УЖАС .... няма такъв филм :) то аз като видях заглавието на темата веднага за него се сетих де,а в действителност може да има друг,който по-да не ми харесва ... а то е сигурно ,че съм гледала други безинтересни ... спор няма :(
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

Ghost Rider. НЕ го гледайте.
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

За Небесно Царство съм съгласен-ужасно тъп, ама Мечтатели и портокол с 4асовников механизъм- УНИКАЛНИ! :) Лош филм на Стенли Кубрик, Дейвид Линч и Мартин Скорсезе няма- никой не може да ме убеди в противното. Те просто са наи-големите в киното :)
Правист,1ви курс,2ра група

I'm a believer
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

За Небесно Царство съм съгласен-ужасно тъп, ама Мечтатели и портокал с 4асовников механизъм- УНИКАЛНИ! :) Лош филм на Стенли Кубрик, Дейвид Линч и Мартин Скорсезе няма- никой не може да ме убеди в противното. Те просто са наи-големите в киното :)
Правист,1ви курс,2ра група

I'm a believer
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Най-тъпия филм е една немска еротика. Казва се "Романс"
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Вчера се опитах да гледам "Harsh Time" ама ми се стори тоооолкова безумно тъп че не го издържах и го спрях..йалко че изгубих час и нещо мъчейки се да установя идеята на филма :?
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

и Лепнат за теб се оказа много смотан
You're one in a million
You're once in a lifetime
SkullCrusher
В началото бе словото

Мнение от SkullCrusher »

Преди две-три години намерих Спасяването на редник Райън на един диск,с ужасна компресия и звук.Гледах го,хареса ми уж... По едно време като реших да го гледам на по-голям екран с хубав,качествен звук,тоест с ДВД качество след гледането се чудех да рева ли,да се смея ли... По-голяма холивудска простотия от това не бях гледал.То не е превъзнасяне на тия американски войници то не е чудо,за две мунити превзеха плажа със само,подчертавам,само 30 и няколко или там колкото бяха загинали(по статистика загиналите в цялата операция на плажа са 3-4 хиляди и е траела цял ден),вярно,че е само един сектор,но това не значи,че така се превзема плаж с подобна защита.То дори едно артилерийско оръдие не можа да уцели нито една американска лодка(забравих как се казваха тия лодки дето стоварват десанта).После пък към края на филма,а и въобще през целия филм швабите са изкарани като най-елементарни и тъпи войници без грам опит,тях ги стрелят а те само тичат... На всичкото отгоре онзи снайперист в кулата дето уби Капарзо да ги е изпозастрелял всичките докато се разправяха с родителите на децата дали да ги вземат или не. Края на филма обаче беше незабравим - 10 американеца унищожават 4 танка,едно 20 милиметрово оръдие и над 50 души немска пехота... С една дума ПЪЛНА БОЗА пропита с американска пропаганда!Нито съм привържаник на фашисти,нито на комунисти,нито на капиталисти,нито на каквато и да било политическа идея,но такава простотия като тоя филм не мога да преживея! Достоверността е ужас,ефектите също куцат здраво защото наблягат отново на хвърчащи крайници и взривове ,а не на реални физични явления при подобни сцени. Отивам да пия малко вода,че като почна да говоря за тоя "филм" и откачам...
Аватар
mkt
От дъжд на вятър

Мнение от mkt »

Звездни рейнджъри е нема по-тъп филм от този. :x
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Тъпия филм за едни е шедьовър за други ;)
Колкото хора ,толкова и мнения
.
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”