Английска филология 2
Модератор: Don Horhe
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Въпросите ми са:
1.Как протича изпита, в смисъл - по колко човека влизат в стая, колко време ти оставят да си нахвърляш бележки по въпросите, колко време те питат после?
2. Какво е лошото на Камбуров? Всеки ми казва 'дано си при асистента' -- защо ?!
3. Изпитните билети които теглиш - 1:1 ли са с въпросите? (видях че и колегата горе е питал същото)?
4. Имате ли някакви практически съвети към нас? Каквито и да е?
1.Как протича изпита, в смисъл - по колко човека влизат в стая, колко време ти оставят да си нахвърляш бележки по въпросите, колко време те питат после?
2. Какво е лошото на Камбуров? Всеки ми казва 'дано си при асистента' -- защо ?!
3. Изпитните билети които теглиш - 1:1 ли са с въпросите? (видях че и колегата горе е питал същото)?
4. Имате ли някакви практически съвети към нас? Каквито и да е?
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
- Dark_Angel
- В началото бе словото
Общо взето за ЛТЗ влизаш в стаичката, теглиш 2 въпроса, имаш около 10 мин. да помислиш над тях и да си нахвърляш на лист какво ще говориш. После сядаш при Камбуров или Стоянов (който е свободен) и приказваш. Говорете сигурно и със самочувствие. Не млъквайте, дори и ако това означава отклоняване от темата. Кимайте разбиращо когато те ви говорят нещо
И...моят съвет - сядайте при Камбуров само ако идеално си знаете изтеглените въпроси. Ако нещо ви убягва или не сте сигурни в знанията си ходете при Еньо Стоянов - почти всички изкарват 5 при него. Успех!
- Swаy
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Благодаря ти за инфото и съветите!Dark_Angel написа:Общо взето за ЛТЗ влизаш в стаичката, теглиш 2 въпроса, имаш около 10 мин. да помислиш над тях и да си нахвърляш на лист какво ще говориш. После сядаш при Камбуров или Стоянов (който е свободен) и приказваш. Говорете сигурно и със самочувствие. Не млъквайте, дори и ако това означава отклоняване от темата. Кимайте разбиращо когато те ви говорят нещоИ...моят съвет - сядайте при Камбуров само ако идеално си знаете изтеглените въпроси. Ако нещо ви убягва или не сте сигурни в знанията си ходете при Еньо Стоянов - почти всички изкарват 5 при него. Успех!
Но пак не ми казахте защо Камбуров е толкоз страшен. Доколкото разбирам щото изисква много.. ама т'ва е нормално. А колкото до това:
Искаш да ми кажеш, че той пише само 6 и 2 и нищо измежду тях, така ли? Аз не знам нищо от конспекта идеално, и по тая логика хич да не се явявам - чист късмет е при кой се падаш, а нямам намерение да се бутам където и да било - където, там...сядайте при Камбуров само ако идеално си знаете изтеглените въпроси
Ако още някой ми отговори на въпросите ще съм безкрааайно благодарна
Не пише само 6 и 2. И двамата преподаватели не са напълно обективни в оценяването, но мога само за Енъо да кажа, че това е добре. И Камбуров пише незаслужено високи оценки, но мотивите му не са лесно обясними..поне за мен.
Надявам се да не ви заблуждаваме като ви казваме да седнете при Енъо, както ви казвахме за Сосюр. Кой знае може Камбуров да чете форума и да е решил да попромени нещата
Надявам се да не ви заблуждаваме като ви казваме да седнете при Енъо, както ви казвахме за Сосюр. Кой знае може Камбуров да чете форума и да е решил да попромени нещата
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Моля ви! Седнете при Еньо ако можете.
Камбуров лошото му е че държи да приказваш, независимо дали това което кзваш има смисъл или не. Може да изприказваш кофа с *****, но ако е повече като количество и го говориш със самочувствие, както колегата каза, ще изкараш. Ако си от лаконичните или притеснителните, четири. (Усещат ли се хапливостта и пристрастието в думите ми? Не сте длъжни да ми вярвате
)
А може ли да попитам, ако не се падна Сосюр, какво тогава?
А може ли да попитам, ако не се падна Сосюр, какво тогава?
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
- Swаy
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Абе, ще сядам при Еньо... Айде стига с т'ва 'Седнете при асистента, моля ви, седнете при асистента' - ми нема пък да седна при асистента! Вие знаете ли колко лошо впечатление прави ако си проличи че полагаш неимоверни старания да отидеш при асистента, а не при въпросния професор? Ако ме забележи, че се котря да ходя при Стоянов, дали няма да ме привика с пръстче 'Я ела тук'. Не, не, при Камбуров си сядам аз, пък каквото такова! Локуми ще разтягам километрични ако трябва. Четири ли ?!?! Аз се моля за тройка! Знаеш ли колко ми пука 4 ли е, 3 ли е.. Само да не е 2 че ми ПИСНА от тия простотии...