Въпрос за социалните едейности? (09/2004г.)

Архив на теми от раздел "Студенти"
Аватар
Sonia_nik
В началото бе словото
Обратна връзка:

Въпрос за социалните едейности? (09/2004г.)

Мнение от Sonia_nik »

Здрасти на всички :Д Искам да ви питам някои неща и ще съм ви мноооого благодсарна,ако се намери някой да ми отговори :)
А въпросчетата са:1-во-какво ще рече текуща оценка вместо изпит? и 2-ро-има ли някакъв начин да се къпят учебници на старо,да речем от редовните студенти в тази специалност(защото аз съм задочно и ако трйбва за всеки предмет да давам по 10 лева май ще се разорй)?И последно-3-то-Наистина ли на изпитите преподавателите искат само това,което са казали на лекциите?
ОООО,май се поувлйкох :Д А да знаете колко още мога да ви питам:):):) Сигурно ви звучат мн. смешно въпросите ми,но все пак за мен са важни.Още веднъж МЕРСИ на този,който ще ми отговори.
i.
daskal

Мнение от daskal »

текуща оценка ще рече същото, което ти се е случвало в средното училище - получаваш оценки по време на семестъра, така както тогава по време на срока
Отговорът на въпроса за изискванията на преподавателите е- логично - "зависи от човека"
stone

Мнение от stone »

Кой курс си и какви учебници ти трябват - може да се измисли нещо!
А колкото до изпитите - наистина си зависи от преподавателя, но не разчитай много на това, което си чула, защото доста често има изненади!
А откакто влезе кредитната система - не знам дали има вече такова животно "текуща оценка" - имаше при двусеместриалните изпити, но пак беше много условно - аз не помня някой да е писал текущи оценки при нас!
Аватар
Sonia_nik
В началото бе словото
Обратна връзка:

mersi

Мнение от Sonia_nik »

:lol:
Blagodarj i na dvama vi,4e ste mi otgovorili.
Az ve4e si vzeh 2 izpita i to o6te predi sesijta
1-nij be6e ppredvaritelen,a drugij e to4no tozo s teku6tata ocenka,za kojto pitah
PS-purva godina sum i to zado4no(info-to e za stone)
do skoro 8)
Budi 4ovek,a ne 4ove4e.Givei,no nikoga ne tlei.I ako moge6 smei se na sudbata,za da ne moge tj da ti se smeii!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”