Връзки от разстояние
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Връзки от разстояние
Тъй и тъй стана дума за чатърска/форумна любов - какво смятате за връзките от разстояние? Могат ли да издържат на това напрежение, заслужава ли си ? Имам предвид да се виждаш с любимата 2-3 пъти месечно ( ако и толкова сколасаш) 
Може, с бившата изкарахме 8 месеца като се виждахме за по седмица максимум на месец, в останалото време бяхме на разстояние 400км. Не е леко, но си има и плюсовете - не си омръзвате и ако се видите за пръв път след 40 дни примерно разделени, чувствата (и не само те
) са неповторими. И все пак съмнявам се втори път да се захвана с подобно нещо 
- fire
- Живее, за да пише
Никога не ми се е случвало, но не мога да си представя, че човека когото обичам ще мога да го виждам само 2-3 пъти месечно. Това ми се струва абсурдно. Хора, как сте издържали? Вие заслужавате златни медали за издържливост. Не мога да повярвам! 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- fire
- Живее, за да пише
А-ааааа, значи до сега не си имала проблеми.
Но трябва да разкажеш какво е положението след 1 месец, тогава ще се разбере как ти се отразяват тези далечни връзки. Стискам ти палци! 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Е замисли се ако наистина те е грижа за някого, мисълта да си с него само няколко дни в месеца е по-приемлива от тази изобщо да не го виждаш...до един момент поне е така. При всички случаи не възприемам тези 8 месеца като изгубено време.fire написа:Никога не ми се е случвало, но не мога да си представя, че човека когото обичам ще мога да го виждам само 2-3 пъти месечно. Това ми се струва абсурдно. Хора, как сте издържали? Вие заслужавате златни медали за издържливост. Не мога да повярвам!
Според мене много зависи от това дали връзката е "либерална",демек дали са позволени изневерите.Ако са позволени(или добре прикрити
)-защо не,малко разнообразие все пак.Но ако единият или и двамата са ревниви става досадно и рано или късно(по-скоро рано) идилията отива по дяволите.А и бензинът много поскъпна 
Ako ne stava sys sila,to stava s nasilie!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хм. Аз съм много ревнива, а той много отдаден...
А и аз съм склонна към изневяра. Но имайки предвид,че едва ли някога ще срещна нещо по-добро от него, ще стискам зъбки и ще си го искам, дори на безумното разстояние. Мога ли да помисля за друг,когато той събира в себе си всичко, което някога съм искала от мъж? Макар и не до мен, той ще е в мен, в сърцето ми ...
- fire
- Живее, за да пише
Точно, защото ще ме е грижа за този човек няма да мога да преживея факта, че няма да го виждам постоянно, че няма да бъде с мен. Аз ще направя всичко възможно да променя нещата. Не казвам, че ще успея. Но не мога да си представя, че човекът когото обичам няма да може да споделя с мен ежедневието. Искам да кажа, че това ми се струва безкрайно ужасно. Не зная как бих го преживяла, представа си нямамSw1tched написа:Е замисли се ако наистина те е грижа за някого, мисълта да си с него само няколко дни в месеца е по-приемлива от тази изобщо да не го виждаш...до един момент поне е така. При всички случаи не възприемам тези 8 месеца като изгубено време.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Трудно е, но си струва. Склонен съм да изминавам 150км дотам и още толкова обратно за 5-6 часа заедно. И това най-често веднъж седмично. Понякога оставам там за 2-3 дена, но не мога винаги.
Най-трудното е когато трябва да тръгвам и знам, че няма да се видим с дни...
Но от друга страна през времето, когато не сте заедно можете да поддържате някакъв контакт чрез интернет. Вярно, далеч е от истиснкото усещане, но я си представете, че и това го нямаше...
Вярно е и това, че по-трудно ще си омръзнат двама души така.
Наскоро си говорихме на подобна тема с един приятел и той каза, че не би издържал да е толкова далеч от половинката си и затова не би и тръгнал с момиче, което не пребивава в София.
Хора - различни, мнения - всякакви.
Най-трудното е когато трябва да тръгвам и знам, че няма да се видим с дни...
Но от друга страна през времето, когато не сте заедно можете да поддържате някакъв контакт чрез интернет. Вярно, далеч е от истиснкото усещане, но я си представете, че и това го нямаше...
Вярно е и това, че по-трудно ще си омръзнат двама души така.
Наскоро си говорихме на подобна тема с един приятел и той каза, че не би издържал да е толкова далеч от половинката си и затова не би и тръгнал с момиче, което не пребивава в София.
Хора - различни, мнения - всякакви.
-
CityBoy
- В началото бе словото
Миналата година се запознах с едно момиче на морето.. тръгнахме, около 3-4 месеца поддържахме връзка от разтояние, дойде до София и казах, че просто смисъл от такава връзка няма.. - та наистина не виждам смисъл от такива взаимотношения. 
Моля ви, кажете им, не искам да се бия
Нека ме оставят тука скромно да си пия
Селянин във голфа грозен чалгата е пуснал
Рейвър манияк досажда, пак се е надрусал
Кука дебне в храстите и лъха ме на смрад
Пълно е със изроди във нашия град
Нека ме оставят тука скромно да си пия
Селянин във голфа грозен чалгата е пуснал
Рейвър манияк досажда, пак се е надрусал
Кука дебне в храстите и лъха ме на смрад
Пълно е със изроди във нашия град