Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Нека хората ,които имаме намерение да кандидатстваме с физика да обсъдим някои неща.
Мисля,че има въпроси,които да се избистрят.
Нека всеки да предложи по нещо.
Физиката ми е доста интересна и за това съм да кандидатсвам точно с нея.
Решавам доста задачи и се опитвам да се подготвя добре за изпитите.
Само за специалностите се чудя какво да избера.
Като отидеш на изпита, нали може да ползваш някъв справочник с формули? Нали не греша... щото задачите ги решавам, обаче не мога без да си поглеждам формулите, а пък толкова мн ми се кандидатства с физика...
На изпита не е разрешено да се носи нищо-справочници,калкулатори.... и други там .
Мене лично ме притеснява как ще се снятат корени без калкулатор и то някви с по 4-5 цифри след запетаята.
Но положението е такова .
Вие си запишете формулките които не можете да запомните пък все по някое време може да се излезе. Не прекалявайте все пак ))
Формулите са нещо което според мен трябва да се ползва. Все пак физиката не е запомнянето им, а решаването на задачите с тях.
Това е изпитано средство и по състезания по физика (и по други предмети минава).
Това не e работа да се надяваме на такова нещо.Риска е прекалено голям!Аз поне не ги помня формулите,нужно е да се знаят няколко основни те другите се извеждат от тях.
Ами и аз ще кандидатствам с физика и ми е интересно как протича самия изпит, как се оценява и т.н. Моля някой който е кандидатствал да сподели, защото никъде нищо не пише...