ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
Вчера ходих до Ректората да видя оценките от курсовите по БЕС. Колеги журналисти - има само 5 и 6
. Преписах оценките по факултетни номера и мога да ви ги кажа във вторник (или ако искате мога да ги напиша във форума -тук или на нашия си). Вие решавате!
Само някои да ми припомни сайта на форума ни, щото го забравих
Който иска да си види сам оценката - в четвъртък след 14:00 или в деня на самия изпит. И в двата случая си носете книжките.
Доложих.
Който иска да си види сам оценката - в четвъртък след 14:00 или в деня на самия изпит. И в двата случая си носете книжките.
Доложих.
- Xpu100
- От дъжд на вятър
Newone! Казвай
Може и тука, може и на сайта на нашия форум. А сайтът на нашия форум е http://283.freebb.com/fjmk/
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
- feather
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Честито на потрудилите се - простолюдието ще зубрим и по това. 
Аз пък съвсем заебах презентацията по информатика и утре ще трябва да седна най-после да си реализирам идеята. За медийното в началото не ми пукаше, но въпреки, че прочетох книгата и още какво ли не - ужасно се притеснявам ВЕЧЕ.
Социалната ще я измъча някак си...
Аз пък съвсем заебах презентацията по информатика и утре ще трябва да седна най-после да си реализирам идеята. За медийното в началото не ми пукаше, но въпреки, че прочетох книгата и още какво ли не - ужасно се притеснявам ВЕЧЕ.
Социалната ще я измъча някак си...
ь случайно някой знае ли оценките от контролните или сиреч казано - дали тая мила жена ще ме допусне до изпит ?newone написа:Вчера ходих до Ректората да видя оценките от курсовите по БЕС. Колеги журналисти - има само 5 и 6. Преписах оценките по факултетни номера и мога да ви ги кажа във вторник (или ако искате мога да ги напиша във форума -тук или на нашия си). Вие решавате!
Доложих.
- Nuc
- От дъжд на вятър
е мина най-после тоя ден... след 6 часа чакане изкарах 4 по медийно право което все още се чудя как да го приема.. малко ме е яд ама... абе добър ден беше особено след полученото 6+ по социология
време е за пиене бих казал...честито на всички изкарали изпитите и по медийно и по социология и наздраве