Какъв Интернет ползвате?

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

tamerlan написа:Бах кви нерви за някви килобайти :lol: Пък аз съм на мижав лан щото в Надежда няма нищо свястно :(
Тимуре, към кой по-точно?
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Java написа:Ами точно затова се прави на голямата работа. Защото има все пак кой да му се радва...А че е покрил няколко кварталчета... тва голяма работа ли е?
:shock: :shock: :shock: Бах, верно к'ви нерви, много лично, много лично...наречи ме безпринципна, ама не ще си сменя доставчика 'щото Джоков не ме кефи :D Пък и да го направя, не вярвам да трогна някого, камо ли него :lol: :lol:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

L'Inspecteur написа:
tamerlan написа:Бах кви нерви за някви килобайти :lol: Пък аз съм на мижав лан щото в Надежда няма нищо свястно :(
Май "Кеате" се казваше. Ама нещо като гледам напоседък съвсем се сдуха :roll:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

tamerlan написа:
L'Inspecteur написа:
Май "Кеате" се казваше. Ама нещо като гледам напоседък съвсем се сдуха :roll:
Мини към Надежда.нет, целия Толстой и Надежда 2 са на подземни оптични трасета и там другите части също и са доста стабилни, вече 4 години съм с тях :wink:
geritza
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от geritza »

L'Inspecteur написа: Мини към Надежда.нет, целия Толстой и Надежда 2 са на подземни оптични трасета и там другите части също и са доста стабилни, вече 4 години съм с тях :wink:
И аз напоследък съм страшно доволна от тях!
... и изтръска зеленото дяволче от ръкава на сакото си...
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

аз съм към една квартална мрежичка, Lincom се викат, в моя вход им е офиса :) интернета мисля че от Евро-нет го взимат.. скоростите са добри през повечето време, ама зависят от попътен вятър :lol: свалял съм и с 4-5 МБ, и с некви байтове - зависи. външния леко съкс, повече от 100К рядко отива.. ама си е ефтинийка, 15 кинта ми е неограничен трафик + реално IP, пък и не ме засягат разни откраднати суичове (едно време мноо ги крадяха), паднали кабели, уайърлес-и и глупости, щото съм вързан с 5-6 метра кабел едва ли не към главния им рутер 8)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Някакъв неограничен трафик, реално айпи. 8192 кбит/с бг, 4096 кбит/с м/ународен, 13312 локален и фтп. Като за 25 лв - толкова... Сега си търся някакъв подобен еквивалент и в Сф, но не достатъчно активно и ентусиазирано, че да намеря :lol:
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Не ме кефи тая тема.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Сега вече и аз мога да кажа ,че съм към Мегалан(изцяло)-фирмата към която съм беше закупена от Мега-та и вече съм официално техен абонат.И трябва да кажа ,че подръжката ми хареса -преди 5 мин се обадих и ми вдигна дежурния,който ми даде нов ДНС и всичко стана на 6 :wink:
.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Java написа:Ха, трип... Какво смесваш wireless-а и прекъсванията в едно изречение? Тея митове, които се носят за безжичния нет и прекъсването са от тея, които не знаят какво е тва wireless и как трябва да се ползва. От 54В до 51 блок като бях с wireless маршрутизатор от едната страна и access point на другата с две външни антени 70 градуса насоченост и 28 децибела коефициент на усилване... НИТО ЕДИН ПЪТ НЕ ПРЕКЪСНА. :!: Градушка бие, слънце пече... мнооо корава работа беше. Обаче във всяка работа си има тънкости и трябва да си пич 8) 8) 8) 8) 8)
Много по-здрав ми беше нета отколкото сега само с кабели.
абе ти ако не се заядеш, няма кой друг!

когато бях на безжичен, нета падаше при буря, скоростта беше 3-4 пъти по-ниска отколкото когато минахме на кабели.. толкова си беше, щото за такива приемници явно са имали пари хората по тва време, тя фирмата тогава беше на не повече от 2 месеца. иначе не вярвам да не знаят как се ползва wireless, все пак като ги гледам имат малко повече в главата от CCNA и няколко научени наизуст понятия ;)
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Ай хейт ю, Кенни :D

Ckandalen
В началото бе словото

Мнение от Ckandalen »

до 2 МБ/сек -БГ
до 200 кб/сек -външен

за 18 лв. толкова
http://www.edutech.bg

ОБРАЗОВАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ ! ! !
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”