Какъв Интернет ползвате?
Модератор: Плазмодий
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Аз от Хоумлан бях по-доволна до средата горе-долу на миналата година. Нещо ми го развалиха - ж.к. Хаджи Димитър.
Сега в Дианабад си сложихме интернет по кабелната и не зарежда бавно, добре беше...иначе за даунлоуд не знам все още. 10 лв на месец с кабеларката, 22 с Хоумлан.
Сега в Дианабад си сложихме интернет по кабелната и не зарежда бавно, добре беше...иначе за даунлоуд не знам все още. 10 лв на месец с кабеларката, 22 с Хоумлан.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Това, че са неграмотни и че разчитат на невежеството на потребителите, не прави услуга по-лошаJava написа:Само при тях може да се прочетат най-неграмотните бележки. Цитирам по спомен:MZ4 написа:Бих казала точно обратнотоJava написа:А Мегалан са смотани.
"С подобряване на връзката към Интернет Мегалан ще направи преминаване от VPN към PPPoE."
Последно промяна от MZ4 на 02 Фев 2007, 11:38, променено общо 1 път.
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Аз не отричам факта, че Джоков е голям кретен, надуто и вресливо недоразумение, но съм към Мегалан и съм доволна от трафик и поддръжка, друго не ме интересува, че е простак, простак е, че целият му персонал ще го напусне в най-близко бъдеще, ако продължи да фраска глоби за "Добро утро", ще го напусне. Но не мога да си сменя доставчика от подобни съображенияJava написа:Виж сега, мило....Надменността не я обичам. Ама никак.
Иначе ако той разчита на себе си, досега да е огладнял като улично псе, даже умрял от глад!....В Младост май беше, му подпалили комутататорите. Вместо тихомълком да си ги оправи, щетите са за няколко хиляди лева (до 3-4, не повече), той започна да клевети конкурентните нему фирми, като изплю куп лъжи...
Онова за комутаторите и аз съм го чувала, лоши конкуренти, лоши, лоши
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."