1-ви октомври и студ. живот (10/2004г.)

Архив на теми от раздел "Студенти"
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Prav si,stone-ne be6e dostatu4na trenirovkata pri zapisvaneto:)Ama 6e sviknem nqma kak-nai-malkoto v (gr)adskiq transport 6e si sedim pravi nonstop:)))
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Ами ако пътуваш от студентски - мда, разбирам те!Но 1 съвет - ползвай 280,особено сутрин, а не 94 :lol:
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Има неща с които всеки студент трябва да свикне, както и всеки гражданин изобщо. Не се знае дали някои ден ще се променят, но можем само да се надяваме дотогава. И да не ни пука за лошите неща - да се опитваме да не ги забелязваме, ако не можем да ги променим. А пък на хубавите неща да се наслаждаваме и да ги създаваме доколкото можем :).
Аз почти се справих - опашки, секретарки, хлебарки, студ, жега, (гр)адски транспорт, контрольори не ме плашат хич вече изобщо :). И все си мисля, че все пак в студентски град и в СУ си е хубаво да живее човек!
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Димо, съгласен съм с теб с изключение на "хубостта" да живееш в Студентски град! Аз съм от София и нямам жилищен проблем, но по едно време живях в студентски около 6 месеца и трябва да ти кажа, че вече нищо не може да ме накара да го повторя!
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Не си гледал достатъчно на хубавата страна може би :). Пък и точно в началото е трудничко да се свикне - може би 6 месеца не са били достатъчно. Но аз като гледам моите колеги, всичките напускат по принуда (понеже завършват), а не по желание.
oddi
В началото бе словото

Мнение от oddi »

Аз живях две години и половина в Студентски и избягах с крясъци от там :? Толкова ми беше писнало от вечно "купонясващи" съседи и бюрократщина, че нямаше на къде повече. Отделно, че сесията почти не можеше да се учи, защото все пристига някой на гости на съквартирантките ми и т.н. Откакто живея на квъртира съм ОК 8) Не само, че не ми липсва Студентски, но дори не ми се ходи там :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”