Храната хоби ли е и какво обичаме да гнетем ?!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
О, кой е това ? Колежката, с която седяхме рамо до рамо (почти) на изпита вчера? Така и не каза как мина ? Ти се изниза доста преди мен. Всъщност, повечето се изнизаха доста преди мен...CaNdy написа:Какво става тук?!Явно всички сте го ударили на relax,ако преяждането може да се нарече така:)Това е много хубаво,зашото всички си го заслужихме:)
Файър, ами вчера ги излющих кюфтенцата. Изядох може би към 4-5, но имаше и много хубав пълнозърнест хляб. Сега още не съм закусвал и обмислям по-нататъшните си действия. :РРРР
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кенди, ами оффф...май да...май отново бъркам! Извини ме... Въпреки това, пожеланията си остават!
Файър, амиии...абе то нека дойде това време, пък ще му мисля! Ще се науча да си готвя, най-малкото! Или ще клеча пред университетския стол в очакване на храна...В крайна сметка, ще оцелеем. Затова ли водихме таквиа битки досега ?!

Файър, амиии...абе то нека дойде това време, пък ще му мисля! Ще се науча да си готвя, най-малкото! Или ще клеча пред университетския стол в очакване на храна...В крайна сметка, ще оцелеем. Затова ли водихме таквиа битки досега ?!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Знам го този филм...сериал..за братовчедите Балки и Лари. Беше голяма шизофрения, но много ме кефеше!
О, да...после ако науча нещо, може да те поканя на...ъъъ..саморъчно сготвен обяд, да речем. Вероятно имаш здравна застраховка, така че няма от какво да се притесняваш! Е, то и сега мога...ама само на спагети, щото са най-представителни от всичко което мога правя. Като бях малък си правех топчици от настъргани бисквити, какао, мляко и кокосови стърготини. Изглеждаха добре, на вкус бяха зле а след ядене от тях ми ставаше лошо. Но може пък да има надежда!

О, да...после ако науча нещо, може да те поканя на...ъъъ..саморъчно сготвен обяд, да речем. Вероятно имаш здравна застраховка, така че няма от какво да се притесняваш! Е, то и сега мога...ама само на спагети, щото са най-представителни от всичко което мога правя. Като бях малък си правех топчици от настъргани бисквити, какао, мляко и кокосови стърготини. Изглеждаха добре, на вкус бяха зле а след ядене от тях ми ставаше лошо. Но може пък да има надежда!
Ха-ха-ха... Ти искаш да ме умориш от смях ли?
Спагетките са хубаво нещо, но не мога да кажа, че са ми от любимите (от италианската кухня си падам само по пицата и лазанята). Но нека мама те научи на някои основни аламинути, защото от учене и от купони едва ли ще имаш време да се впускаш в дълги и тежки кулинарни експерименти
Спагетките са хубаво нещо, но не мога да кажа, че са ми от любимите (от италианската кухня си падам само по пицата и лазанята). Но нека мама те научи на някои основни аламинути, защото от учене и от купони едва ли ще имаш време да се впускаш в дълги и тежки кулинарни експерименти
- fire
- Живее, за да пише
Хора, я кажете за някой хубав бърз аламинут, който да може лесно да бъде приготвян в студентски условия? Хайде, батковци и какички, помогнете на младите и зелени студентчета, които и представа си нямат за условията и начин на живот в студ. общежития. F1
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Еееей! Тия и аз ги мога! Ама аз капвам и малко ромец! На мен ми харесват... мога да изям към 60 бройки без да ми мигне окотоVintersorg написа:Като бях малък си правех топчици от настъргани бисквити, какао, мляко и кокосови стърготини. Изглеждаха добре, на вкус бяха зле а след ядене от тях ми ставаше лошо. Но може пък да има надежда!![]()
![]()
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами, знаеш л иаз какво съм пробвал... Слагаш в едно тиганче масълце или маргарин, загряваш го, в него запържваш лук до златисто, после слагаш червен пипер и подправки, добавяш бъркани яйчица, бъркаш още, ако има може да сложиш и една лъжица доматено пюре...пакбъркаш...(ама в бърканите яйца трябва да има сирене начупено де), после махаш от огъня и на горещото "ястие" стържеш кашкавалче!fire написа:Хора, я кажете за някой хубав бърз аламинут, който да може лесно да бъде приготвян в студентски условия? Хайде, батковци и какички, помогнете на младите и зелени студентчета, които и представа си нямат за условията и начин на живот в студ. общежития. F1
Вундербарско е, поне понякога...