ФЖМК - легендата продължава

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Положението не е толкова зле колкото изглежда, колеги. По БЕС на какъв материял ще е изпита ?
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

По БЕС учете глагол, стилистиката, която мноооого обстойно разгледахме (жаргоните в речта най-вече), за фонетика не съм сигурна. Но най-важен е глаголът- отново ще е текст и доколкото разбрах най-много точки тази задача ще дава. Нека някой, който ще ходи на този изпит, да каже повече, аз само с това мога да помогна. Успех!
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

На мен лично (проф. Брезински) ми даде 4 мин. да говоря върху ударенията в българския език и заядливо ме препита върху вулгаризмите... имам 4 за 4 мин. :lol: Трябва ва Ви кажа, че ако не е в настроение, никакъв шанс нямате да получите толкова, колкото си мислите, че заслужавате :lol:
Btw, аз съм задочно, I курс :)
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Те са при Дачева.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Уффф :roll: ... съжалявам. Значи не мога да помогна :)

Ели, благодаря за корекцията.
Фрида Кало
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

ще споделите ли нещо от опита си по ИБЖ? какво представлява изпитът? помня в началото някакви таблици се споменаваха....????
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Дачева всякак е по-добрият избор от Брезински, пък и изпитът е писмен, или поне по мое време (Мойсеево) беше така.
За ИБЖ не мога да ви помогна.
Regina, върнах се от Финско, мда, и може днес да сме си говорили с тебе на ксерокса :) Едни мацки снимаха програмата. Ама и да не сме, може да се мернем, ще ви видя програмата и може да ви навестя. :D
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Mне :-) Днес нямахме лекции, но пък аз се въртях около ксерокса, понеже прилежно си чаках реда при Ичева :lol: . А иначе, заповядай. Ще се ориентираш по глъчката :lol: Цял момичешки курс - много сме гласовити :P
Фрида Кало
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Тц тц тц, на изчезване сме, мама му стара, не останаха мъжки чада в този факултет....
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Вие винаги сте били изчезващ вид. Неслучайно се говори, че ти трябва 3.50, за да станеш редовен студент във ФЖМК... ако си момче, разбира се.
В края на ноември
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Е, аз имах предвид, че по принцип бройките са 3 пъти по-малко за момчетата :lol:
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Ми аз иам точно 3.50 дали не съм легенда. Иначе на момичетата им е по-тлудно според мене ние момчетата си помагаме кой как може - я с някоя баница, я с някоя бира или водка, я с някое тесте...
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Xpu100 написа:Е, аз имах предвид, че по принцип бройките са 3 пъти по-малко за момчетата :lol:
А кандидатите от мъжки пол - поне 5 пъти по малко. Прецакани сме ние отвсякъде...
В края на ноември
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Особено с последното :lol: а, между другото, и аз съм с 3,50...
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Търговецът на кристал написа:
Xpu100 написа:Е, аз имах предвид, че по принцип бройките са 3 пъти по-малко за момчетата :lol:
А кандидатите от мъжки пол - поне 5 пъти по малко. Прецакани сме ние отвсякъде...

Е-е-е нали сте вътре... ние не сме виновни за системата...
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”