Президент? На кого???

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Публикувай отговор
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Президент? На кого???

Мнение от Росен Тимчев »

"Днес беше отбелязан най-големият позор в историята на България. Клетва за втори президентски мандат положи един доказан доносник на Държавна сигурност, един фанатик комунист, който не се поколеба да изпрати за посланик опасно болния психопат Филчев ( и така не обясни защо го направи, но ние се досещаме), който раздава ордени на доказани престъпници, който беше враг на НАТО и приятел на Саддам и Милошевич и който в крайна сметка беше избран с гласовете на циганите и на догановата мафиотска и престъпна етническа партия. Срам и позор! Още пет години - турско-цигански президент, не български!"

Част от коментарите по повод встъпването в длъжност на този... президент. Солидарен съм с тези преобладаващи мнения. Този човек не е мой президент! При избирането си той заяви, че щял да бъде на всички президент, и на тези, които са го избрали, и на тези, които го отричат! Е, не си прав Георги Първанов! ТИ НЕ СИ МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ! ТИ НЕ СИ ПРЕЗИДЕНТ НА МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ! Отричам те! :evil:
Последно промяна от Росен Тимчев на 08 Авг 2007, 21:32, променено общо 2 пъти.
Аватар
GFear
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от GFear »

:D :D :D Пак тея комунисти... :dontknow:
:wave: дай да сменим репероара малко,а?
Всичко е позволено! Важното е да не те хванат.
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

С доста неща от поста съм съгласен. Според мен малко си преувеличил за Саддам и Милошевич, но тъй като нямам информация за това, няма да го коментирам. Друго искам да кажа.
Колкото и да е неприятно за много хора, на тези избори нямаше по-добър кандидат. Кой щеше да бъде по-добър? Беронов? Моля ти се, без майтапи... Напълно непознат на широката общественост, на преклонна възраст... Волен Сидеров? Да допуснем да имаме такъв президент...никога. А другите бяха за цвят... Е, кой да застане срещу Г. Първанов?
А и още нещо. Защо НДСВ не издигна кандидатура или не подкрепи мощно никого от кандидатите? Защо Бате Бойко не се кандидатира? Защо десните се изпокараха и в крайна сметка десните кандидати бяха много и бяха много яко бити? Май някой знаеше как ще свършат изборите...
Така че явно ще трябва да се задоволим с каквото имаме... Както казва Манол Тодоров:"Хайде стига де, още таковате магариците по къра, искате Айнщайн да ви стане президент"... Ще изчакаме 5 години и дано следващият президент е по-добър....
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:evil: Лошото момче, Гепето не може да бъде моят президент, но за нещастие е президентът на моята страна. :twisted: На всичко отгоре ми е колега :angryfire:
Аватар
marishka
В началото бе словото

Мнение от marishka »

Абе като са ви толкова компетентни мненията , не може ли поне без грешки да ги пишете : президент не "президнет" и на кого ,а не "на кой",аз имам само две мнения в тоя форум,ама тоя Росен Тимчев много ме дразни с неговите анти комунистически темички,да не говорим ,че и малкото коментарчета ,които му пускате ,са елементарни,ама айде стига съм ви обиждала посредствената тема!
Не разказвайте никому нищо.Разкажете ли ,ще ви стане мъчно за всички.
("Спасителят в ръжта", Селинджър)
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Виж какво, госпожичке. За човек, който прави толкова експертни редакции на темите и техните заглавия, имаш твърде безлично мнение по важни въпроси. Ако за теб кой е българският президент и ползва ли се той с подкрепа от народа е посредствена тема - толкова по-лошо за теб. А дребнавите коментарчета за правописа можеш да ги отнесеш към твоето изреченийце за "анти комунистическите...". Ама айде аз да не те почвам...
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
брокола
Пишете, о, братя

Мнение от брокола »

...
Последно промяна от брокола на 31 Яну 2007, 13:54, променено общо 1 път.
Аватар
Josif
Драскач

Мнение от Josif »

Посочете ми някой по-точен от него и ще ви призная! Няма значение дали е политик или не. Просто посочете!
Silence tells me secretly Everything!
брокола
Пишете, о, братя

Re: Президнет? На кой???

Мнение от брокола »

...
Последно промяна от брокола на 31 Яну 2007, 13:53, променено общо 1 път.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Честно и на мен ми писна от тия теми. :roll:
Аз го харесвам.
Росене, кандидатирай се следващия път и мирясай.
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Аз му пуснах водата на агента на ДС.

Волен трябваше да бъде президент, но свръх мобилизацията на турско-циганския вот спря хода на нещата.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
брокола
Пишете, о, братя

Мнение от брокола »

...
Последно промяна от брокола на 31 Яну 2007, 13:53, променено общо 1 път.
Аватар
Josif
Драскач

Мнение от Josif »

Обърнахме темата на кенеф. Предлагам да се изакаме в нея. :?
Silence tells me secretly Everything!
брокола
Пишете, о, братя

Мнение от брокола »

...
Последно промяна от брокола на 31 Яну 2007, 14:02, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”