Част от коментарите по повод встъпването в длъжност на този... президент. Солидарен съм с тези преобладаващи мнения. Този човек не е мой президент! При избирането си той заяви, че щял да бъде на всички президент, и на тези, които са го избрали, и на тези, които го отричат! Е, не си прав Георги Първанов! ТИ НЕ СИ МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ! ТИ НЕ СИ ПРЕЗИДЕНТ НА МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ! Отричам те!
Президент? На кого???
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Президент? На кого???
"Днес беше отбелязан най-големият позор в историята на България. Клетва за втори президентски мандат положи един доказан доносник на Държавна сигурност, един фанатик комунист, който не се поколеба да изпрати за посланик опасно болния психопат Филчев ( и така не обясни защо го направи, но ние се досещаме), който раздава ордени на доказани престъпници, който беше враг на НАТО и приятел на Саддам и Милошевич и който в крайна сметка беше избран с гласовете на циганите и на догановата мафиотска и престъпна етническа партия. Срам и позор! Още пет години - турско-цигански президент, не български!"
Част от коментарите по повод встъпването в длъжност на този... президент. Солидарен съм с тези преобладаващи мнения. Този човек не е мой президент! При избирането си той заяви, че щял да бъде на всички президент, и на тези, които са го избрали, и на тези, които го отричат! Е, не си прав Георги Първанов! ТИ НЕ СИ МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ! ТИ НЕ СИ ПРЕЗИДЕНТ НА МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ! Отричам те!
Последно промяна от Росен Тимчев на 08 Авг 2007, 21:32, променено общо 2 пъти.
- Xpu100
- От дъжд на вятър
С доста неща от поста съм съгласен. Според мен малко си преувеличил за Саддам и Милошевич, но тъй като нямам информация за това, няма да го коментирам. Друго искам да кажа.
Колкото и да е неприятно за много хора, на тези избори нямаше по-добър кандидат. Кой щеше да бъде по-добър? Беронов? Моля ти се, без майтапи... Напълно непознат на широката общественост, на преклонна възраст... Волен Сидеров? Да допуснем да имаме такъв президент...никога. А другите бяха за цвят... Е, кой да застане срещу Г. Първанов?
А и още нещо. Защо НДСВ не издигна кандидатура или не подкрепи мощно никого от кандидатите? Защо Бате Бойко не се кандидатира? Защо десните се изпокараха и в крайна сметка десните кандидати бяха много и бяха много яко бити? Май някой знаеше как ще свършат изборите...
Така че явно ще трябва да се задоволим с каквото имаме... Както казва Манол Тодоров:"Хайде стига де, още таковате магариците по къра, искате Айнщайн да ви стане президент"... Ще изчакаме 5 години и дано следващият президент е по-добър....
Колкото и да е неприятно за много хора, на тези избори нямаше по-добър кандидат. Кой щеше да бъде по-добър? Беронов? Моля ти се, без майтапи... Напълно непознат на широката общественост, на преклонна възраст... Волен Сидеров? Да допуснем да имаме такъв президент...никога. А другите бяха за цвят... Е, кой да застане срещу Г. Първанов?
А и още нещо. Защо НДСВ не издигна кандидатура или не подкрепи мощно никого от кандидатите? Защо Бате Бойко не се кандидатира? Защо десните се изпокараха и в крайна сметка десните кандидати бяха много и бяха много яко бити? Май някой знаеше как ще свършат изборите...
Така че явно ще трябва да се задоволим с каквото имаме... Както казва Манол Тодоров:"Хайде стига де, още таковате магариците по къра, искате Айнщайн да ви стане президент"... Ще изчакаме 5 години и дано следващият президент е по-добър....
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
Абе като са ви толкова компетентни мненията , не може ли поне без грешки да ги пишете : президент не "президнет" и на кого ,а не "на кой",аз имам само две мнения в тоя форум,ама тоя Росен Тимчев много ме дразни с неговите анти комунистически темички,да не говорим ,че и малкото коментарчета ,които му пускате ,са елементарни,ама айде стига съм ви обиждала посредствената тема!
Не разказвайте никому нищо.Разкажете ли ,ще ви стане мъчно за всички.
("Спасителят в ръжта", Селинджър)
("Спасителят в ръжта", Селинджър)
- Xpu100
- От дъжд на вятър
Виж какво, госпожичке. За човек, който прави толкова експертни редакции на темите и техните заглавия, имаш твърде безлично мнение по важни въпроси. Ако за теб кой е българският президент и ползва ли се той с подкрепа от народа е посредствена тема - толкова по-лошо за теб. А дребнавите коментарчета за правописа можеш да ги отнесеш към твоето изреченийце за "анти комунистическите...". Ама айде аз да не те почвам...
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
Re: Президнет? На кой???
...
Последно промяна от брокола на 31 Яну 2007, 13:53, променено общо 1 път.