EDIT by ^PrincessA^: Кирилица, плийз!
Прехвърляне в СУ от друг ВУЗ
Модератор: sientelo
Прехвърляне в СУ от друг ВУЗ
Vazmojno li e prehvarliane ot drug Universitet v Sofiiskia i ako e vazmojno kakvi sa iziskvaniata?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Moje li
Възможно е, ама е сложно. Най-общо тр да имаш одобрението на двамата Ректори, после на деканите на факултетите, тр да имаш висок успех в стария университет, и да покриваш хорариума в новия на около 90%. Мисля, че по-конкретно пише в Правилника на СУblue написа:Vazmojno li e prehvarliane ot drug Universitet v Sofiiskia i ako e vazmojno kakvi sa iziskvaniata?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Re: Moje li
Много ви благодаря на всички и много ви моля ако раэберете нешто да ми кажите.Благодаря ви още веднъж!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За повече информация можеш да погледнеш в Правилника на СУ или да звъннеш в Отдел Студенти на ФКНФ /и двете ги има на сайта/. Що се отнася до отписването от ВТУ мисля, че не е нужно да става предварително, защото няма да ти изискват оригинала на дипломата. Но от Университета ти ще ти кажат най-точно- и без това ти трябва разрешение от твоя декан...joy написа:Сигурно това е хилядната подобна тема, но в другите не можах да намеря достатъчно инфо.
Сега съм 1 курс англ.филология във ВТУ и имам желание и надежда, и необходимост да се преместя в СУ. Кажете ми към кого точно трябва да се обърна в СУ? По предварителни изчисления успехът ми ще е над 5, което не е много, но не е и малко:) И вярно ли е, че преди да си подам документите или молбата, или не знам там какво, трябва да се отпиша от ВТУ ? Или мога да подам докато все още съм студент на ВТУ и ако, ДАЙ БОЖЕ, ме одобрят, тогава да се отпиша от Търново?
Благодаря предварително на отзовалите се с отговор![]()

-
SpringFlower
- В началото бе словото
- KeiTh
- В началото бе словото
Re:
Не неможе... В СУ можеш да се прехвърлиш само,ако си учил в ЮЗУ или ВТУ ..GFear написа:Може, имам такъв колега, от УНСС в СУ, но точно как е станало...е загадка и за мен
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... Те се усещат в сърцето!!!! (Helen Keller)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Re:
В какъв акт го пише това?KeiTh написа: Не неможе... В СУ можеш да се прехвърлиш само,ако си учил в ЮЗУ или ВТУ ..