Похвалете специалността си!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Похвалете специалността си!
Защо избрахте тази специалност?Трудно ли влязохте?Какво ви допада ... изобщо споделете,колкото може повече!
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
BlackFairy
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Re: Похвалете специалността си!
Защото нямаше как да вляза архитектураfidodido написа:Защо избрахте тази специалност?
Скъсах се да уча, после се предадох и накрая изкарах голям късмет на кандидатстудентските изпитиfidodido написа:Трудно ли влязохте?
Ами колегите са преимуществено свестни хора... и това е!fidodido написа:Какво ви допада...
Ами... нерви ме това, че за кандидатстване за работа са пуснали обяви да имаш 5,00 за секретарка! Те знаят ли как се изкарва тоя успех (знаят ама...) Това много ме притеснява. Достатъчно се разсипах по изпитите за кандидатстването! Стига вече! А съм само първи курс... ами нататъкfidodido написа:изобщо споделете,колкото може повече!
П.П.специалността ми е изписана над аватара ми
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Честно да ви кажа не разбрах много от казаното досега.Причината - повечето не сте назовали специалността си!Е,аз обаче продължавам да питам най-нахално
!
Искам да ви попитам за няколко специалности,а вие,ако можете,споделете нещо,напр. какво се учи,реализация след това и т.н.
Специалностите са:
иранистика
унгарска филология
румънска филология
българска филология
връзки с обществеността ... ?
Благодаря!
Искам да ви попитам за няколко специалности,а вие,ако можете,споделете нещо,напр. какво се учи,реализация след това и т.н.
Специалностите са:
иранистика
унгарска филология
румънска филология
българска филология
връзки с обществеността ... ?
Благодаря!