Алпийска фирма Дъглас са турци - лъжат ви

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Тоя надпис го има къде ли не !Според мен е култов !
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Може би наистина са такива? :?
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

да, срещал съм го, явно турците... лъжат :lol:
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Крайно време е да се раздаде справедливост! :lol:

Да разнищим темата сега...

Изглежда почти всеки от нас се е сблъскал с горепосочения надпис, който очевидно цели да предпази десетки нещастни душици от измама (за справка на тези, които не са забелязали култовия надпис: http://blog.thedezine.com/pro/?p=355). Обаче се оказа, че по повод редицата обвинения, публикувани по столичните фасади, има даже официално изявление: http://douglasnews.narod.ru/ - интересното е, че даже имаме заподозрян вандал и срещу него са взети крути мерки - МВР го дири под дърво и камът, а българското правосъдие му диша във врата. Също така в своето проучване попаднах на интересна тема в един форум отново по темата, а именно че въпросните Дъглас си търсят адвокат: http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=351 ... bd67a30306

Така че хора, оказва се, че случаят е доста известен, а ние си минаваме покрай тоя надпис почти всеки ден и не предполагаме какво се случва заради него. Но запазете спокойствие! :lol: Някой ден справедливостта ще възтържествува и може би култовите надписи за дългасите ще бъдат заменени с други (напомням интересния "Сатана е дух,действа в помислите и душата на човека с лошо" в подлеза на западен парк например).
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Добре бе, каква е тая алпийска фирма Дъглас, освен че са турци и ни лъжат?
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Това стига! 8) Според нашата българска народопсихология - щом са турци (т.е. чужди!), значи лъжат! :shock: Щото българите никак не лъжат! :roll: :wink:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Т'ва едно на ръка
А тая фирма каква е и с какво се занимава?
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:violent1: :violent3: :violent1:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

ЧУК !!!
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

Java написа:
pora_e_priqtel написа:А тая фирма каква е и с какво се занимава?
Алпийска. Прави мляко, шоколад и ОМВ Алпин Дизел за двигател работещ при температура -29 градуса. :lol: :lol: :lol: :lol:
Виж линковете, които е предоставила там Асссааасссааа, ясно коя :lol: :lol: :lol:
Строителна фирма са, излъгали са некви с матряли :wink: и тея простаци вземи оскверни Ректората с тъпото си изявление. :evil: :evil: :evil: СМЪРТ, т.е. ЯК БОЙ за такива :twisted: :twisted: :twisted:
Ха-ха-ха, това беше смешно!:-)
Между другото се сещам за още един такъв надпис, който беше известен из цяла София.Беше написан с шаблон и гласеше "Пух обичам те".Виждал съм го и в Левски Г и в Емил Марков и на 6ти септември.
А относно темата, мисля че трябва да се разкара от хубавата сграда на ректоратЯ този надпис!
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

melestorm написа:А относно темата, мисля че трябва да се разкара от хубавата сграда на ректоратЯ този надпис!

Крайно време е вече.
Изображение
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

melestorm написа:
Java написа:
pora_e_priqtel написа:А тая фирма каква е и с какво се занимава?
Алпийска. Прави мляко, шоколад и ОМВ Алпин Дизел за двигател работещ при температура -29 градуса. :lol: :lol: :lol: :lol:
Виж линковете, които е предоставила там Асссааасссааа, ясно коя :lol: :lol: :lol:
Строителна фирма са, излъгали са некви с матряли :wink: и тея простаци вземи оскверни Ректората с тъпото си изявление. :evil: :evil: :evil: СМЪРТ, т.е. ЯК БОЙ за такива :twisted: :twisted: :twisted:
Ха-ха-ха, това беше смешно!:-)
Между другото се сещам за още един такъв надпис, който беше известен из цяла София.Беше написан с шаблон и гласеше "Пух обичам те".Виждал съм го и в Левски Г и в Емил Марков и на 6ти септември.
А относно темата, мисля че трябва да се разкара от хубавата сграда на ректоратЯ този надпис!
Виждала съм го :)

Предпочитам някой да каже на друг, че го обича, на стените на ректората, отколкото да обижда. Някакси позитивните послания не загрозяват
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”