"Крахът на третия райх"
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
http://store2.data.bg/riefenstall/Filmi ... 20Willens/
- качеството е на ниво! субтитрите са български
- имам го и на по-добро(почти кристално) качество - но с английски субтитри
- качеството е на ниво! субтитрите са български
- имам го и на по-добро(почти кристално) качество - но с английски субтитри
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
А "Вечният евреин" няма ли да ни препоръчаш
Нали знаеш колко навътре го е приел чичко Шикелгрубер когато негрите се оказали по-кадърни от подопечните му арийци
Впрочем, от тази олимпиада има някой интересни документални кадри - например как на трибуната фюрерът като типичен психично болен конвулсивно се клати напред назад 
Явно си доста комплексиран!
както и непросветен !
Понятието "ариец" има в по-голяма степен духовна конотация, отколкото расова..."Ариец" е преди всичко състояние на Духа!
Както и да е, гледай сега и се учи:) :
1.Негрите на олимпийските игри 1936 въобще не са доказали чрез представянето че расовата теория за арийско превъзходство е фалшива!! Джеси Оуенс е едно изключение!Но въпреки това, Фюрерът лично го поздравява за постиженията му - те двамата си разменят един на друг поздрав--това е според думите на самия Оуенс!
2.Германските представители обират най-много медали на Олимпийските игри 1936: общо 89(срещу 56 на американците)!Така че расовата теория е била по този начин и потвърдена не само теоретически, но и на практика !!!
3.Викаш, че Фюрерът се "клатушкал напред - назад"
Сънищата са ти много интересни, защо не напишеш книга!Ще я пуснат в раздел "фантастика"
Такова нещо няма!!Или си сънувал, или си се хванал на поредната еврейска фабрикация!Имам документалния филм "Олимпия" ( и двете части ) и там такива кадри няма!!!Следващия път като лъжеш се позаинтересувай малко повече...
4.Не ти препоръчвам да четеш от сайта ми! - хардиска ти може да гръмне от толкова информация!
Понятието "ариец" има в по-голяма степен духовна конотация, отколкото расова..."Ариец" е преди всичко състояние на Духа!
Както и да е, гледай сега и се учи:) :
1.Негрите на олимпийските игри 1936 въобще не са доказали чрез представянето че расовата теория за арийско превъзходство е фалшива!! Джеси Оуенс е едно изключение!Но въпреки това, Фюрерът лично го поздравява за постиженията му - те двамата си разменят един на друг поздрав--това е според думите на самия Оуенс!
2.Германските представители обират най-много медали на Олимпийските игри 1936: общо 89(срещу 56 на американците)!Така че расовата теория е била по този начин и потвърдена не само теоретически, но и на практика !!!
3.Викаш, че Фюрерът се "клатушкал напред - назад"
4.Не ти препоръчвам да четеш от сайта ми! - хардиска ти може да гръмне от толкова информация!
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Ааа, сега пък филмът бил "пропаганден" - съветвам те първо да дефинираш дадено понятие преди да го използваш!!!
Като не вярваш на филма, можев да прочетеш интервюто с белгийския Генерал Леон Дегрел което съм постнал в предишната страница - той лично е познавал Фюрера!
С, още по-голямо значение е и книгата "Познавам тези диктатори" на английския публицист и общественик Уорд Прайс, излязла през 1938ма година в Англия.Книгата е съвсем обективна и разобличава(авторът многократно е общувал с Хитлер на беседи, събрания, лични срещи и тн.) митовете за националсоциализма и Фюрера които еврейската пропаганда до тогава пускала в ход.
Като не вярваш на филма, можев да прочетеш интервюто с белгийския Генерал Леон Дегрел което съм постнал в предишната страница - той лично е познавал Фюрера!
С, още по-голямо значение е и книгата "Познавам тези диктатори" на английския публицист и общественик Уорд Прайс, излязла през 1938ма година в Англия.Книгата е съвсем обективна и разобличава(авторът многократно е общувал с Хитлер на беседи, събрания, лични срещи и тн.) митовете за националсоциализма и Фюрера които еврейската пропаганда до тогава пускала в ход.
И на теб ще кажа същото: първо дефинирай понятието "расизъм" и чак след това оперирай с него.В днешно време на това понятие му лепват сякакви негативни етикети - това е умишлено.В действителност учението на расологията само по себе е широко-спектърно.То е базирано на природния принцип на йерархията, не на "всеобщото равенство".Националсоциалистическия расизъм цели духовното и материално издигане на бялата раса - този процес няма нищо общо с омраза към други раси!!!Чел съм "Моята Борба" 2 пъти и мога да го гарантирам.НС расизмът характеризира расите, респективно отделните нации, на базата на тяхния принос към развитието на културата и цивилизацията.Оттук, спрямо степента на принос на отделните раси, той ги класифицира като по-нисши или по-висши.Всеки който наблюдава природата ще забележи че съществуват както същества които са нисши, така и други които са повече от тях.Както пръстите на една ръка не са еднакви, така и хората също не са.В основата на НС расизма лежи схващането, че чистота на кръвта, на арийската по-точно, е основния източник на изобретателността както и на др положителни качества.Следователно, смесването на високо-културна кръв с по-нисша такава води до дегредация на по-културната.А това, че еврейската пропаганда след войната изобрети всякакви лъжи и преовиличения, не означава че това е истината.
А че те - евреите - нарочно пречат истината да излезе на бял свят го доказва факта че те свалиха "Моята Борба" от сайта Нова Европа - просто се борят за демокрация....Казват, че Моята Борба била "много лоша книга"... - е, значи всичко което разобличава пъклените им планова и престъпленията спрямо бялата раса е лошо!!!За тях и техния капитал сигурно....
Ми нека хората прочетат "Моята Борба" и само да си направят съответните заключения!!! Защото аз преди да я прочета бях вече чел нещо на дядо Мордохай(Маркс) и Бланк(Ленин) и след това сложих нещата на кантара: просто интернационализма, класовата борба и всеобщото равенство ме отблъскват.
А че те - евреите - нарочно пречат истината да излезе на бял свят го доказва факта че те свалиха "Моята Борба" от сайта Нова Европа - просто се борят за демокрация....Казват, че Моята Борба била "много лоша книга"... - е, значи всичко което разобличава пъклените им планова и престъпленията спрямо бялата раса е лошо!!!За тях и техния капитал сигурно....
Ми нека хората прочетат "Моята Борба" и само да си направят съответните заключения!!! Защото аз преди да я прочета бях вече чел нещо на дядо Мордохай(Маркс) и Бланк(Ленин) и след това сложих нещата на кантара: просто интернационализма, класовата борба и всеобщото равенство ме отблъскват.
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
"Германският народ се оказа слеб за целите ми, бъдещето принадлежи на великият народ от изток"
Цитирам по памет едно от предсмъртните откровения на Адолф Шикелгрубер
Да, знам, ще кажеш, че това е ционистка пропаганда, едва ли изобщо си способен да кажеш друго. Много ми е забавна тази непоклатима убеденост, че никой друг не се е интересувал от въпроса и не е чел "Моята борба" например.
Човечеството като цяло преживя времето на крайните идеологии, не се ли притесняваш, че изоставаш от общочовешкото развитие с няколко десетилетия?
Правилно беше отбелязано, че в момента освен ционистите, домораслите нацисти и провинциалистите от Южните Щати никой не приема присърце расовите теории. Но това е то демокрацията, всеки има право да е луд, докато околните му се смеят
Впрочем, гледали ли сте "Продуцентите"? Тази тема ми напомни за един от персонажите от този филм
Човечеството като цяло преживя времето на крайните идеологии, не се ли притесняваш, че изоставаш от общочовешкото развитие с няколко десетилетия?
Впрочем, гледали ли сте "Продуцентите"? Тази тема ми напомни за един от персонажите от този филм
Luv4o, не се съвсем прав, но наистина спорът ни може да продължи до безкрайност и да стана съвсем схоластичен.
1. Под расизъм аз наистина разбирам политическото понятие, защото въобще говорим за политика, както за нацизъм, демокрация и т.н. Че има биологически раси и при животните, и при човека, не е известно, или по-точно искат да не им е известно, само на такива изкукригали и отдавна хранещи се от чужда паничка "велики" либерали като БХК и др.подобни. Такива има и в СУ!
2. Казваш "бялата раса", но отношението на Райха към различните съставки на бялата раса е доста различно - едно е към скандинавците, друго към романските народи, трето към славяните.
3. Иначе постоянното дефиниране на понятия и строго придържане към тези определения е присъщо именно на еврейските мислители - спомни си Маркс.
4. И най-"нечиста" кръв може да даде най-високи постижения - справка календарите на Изтока - жълтата раса!
5. Една молба: Разбира се съм чел Моята борба и доста нацистка и фашистка литература и продължавам да я чета, но мога ли да получа от теб електронен вариантна тази книга, защото понякога ми трябва за цитати, а не ми се набират или скенират дълги пасажи...Не съм настоятелен, но ако може, ще съм благодарен!
1. Под расизъм аз наистина разбирам политическото понятие, защото въобще говорим за политика, както за нацизъм, демокрация и т.н. Че има биологически раси и при животните, и при човека, не е известно, или по-точно искат да не им е известно, само на такива изкукригали и отдавна хранещи се от чужда паничка "велики" либерали като БХК и др.подобни. Такива има и в СУ!
2. Казваш "бялата раса", но отношението на Райха към различните съставки на бялата раса е доста различно - едно е към скандинавците, друго към романските народи, трето към славяните.
3. Иначе постоянното дефиниране на понятия и строго придържане към тези определения е присъщо именно на еврейските мислители - спомни си Маркс.
4. И най-"нечиста" кръв може да даде най-високи постижения - справка календарите на Изтока - жълтата раса!
5. Една молба: Разбира се съм чел Моята борба и доста нацистка и фашистка литература и продължавам да я чета, но мога ли да получа от теб електронен вариантна тази книга, защото понякога ми трябва за цитати, а не ми се набират или скенират дълги пасажи...Не съм настоятелен, но ако може, ще съм благодарен!
Относно българското издание на "Моята Борба": то представлявя превод от руското такова.В главата "Народ и Раса" липсва цяла една страница - в българското издание!!!Натъкнах се на въпросната страница докато четох английското издание - именно в тази страница Фюрерът коментира "Протоколите на Ционските Мъдреци" !!! .Между другото въпросната страница впоследствие съвсем случайно я открих като цитат в една българска книга от 1942....Та, страницата е от значение, поне за мен, защото както вече казах, Фюрерът коментира протоколите
Последно промяна от Luv4o на 20 Яну 2007, 19:28, променено общо 1 път.