ТУРИЗЪМ ;)
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Предлагам също така българска филология да се кандидатства с математика,етнология с физика и право с изпит по рисуване.Joanna_87 написа:туризъм с химия???/
Има какво още да се желае..bonbon написа:a az poneje tazi godina sam kandidats-studentka i iskam da popitam dovolni li ste ot turizma v sofiiskiq?
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
нее само география химия и математика може за геология...поне тва аз поомня,,, за туризма какво по-то3но иска6 -кандидатства се с изпит по география и с език//англ немски френски италиански и руски май/и се взима оценка от дипломата по езика и по географията.. за бала хората от тая специалност 6е ти кажат,но имай предвид 4е изоб6тпо не е нисък-все пак тук е най-голям наплива..
You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
география + език ...(горе изпроените)Joanna_87 написа:нее само география химия и математика може за геология...поне тва аз поомня,,, за туризма какво по-то3но иска6 -кандидатства се с изпит по география и с език//англ немски френски италиански и руски май/и се взима оценка от дипломата по езика и по географията.. за бала хората от тая специалност 6е ти кажат,но имай предвид 4е изоб6тпо не е нисък-все пак тук е най-голям наплива..
за крайната оценка беще от дипломата Г+Е+ изп.Г по 3 + Е или нещо такова непомня точно
Ако 4ете6 малко по-внимателно ще видиш, 4е ти казах, 4е е с география и език туризма! Какво племе сме наистина...6u6inka написа:Ми като не е с химия, с кво е? Геологията до колкото знам е или с химия, или с география и не знам си кво още - по желание. За тва питам за туризма с кво е, като че ли ако кажете ще ви паднат по 5лв. от десния джоб, мале кво селско племе смеееее ужас. Да пази Господ от такива хора.