"Крахът на третия райх"

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Заключено
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Интервюто четохме, но къде да видим филмчето? :?
Luv4o
В началото бе словото

Мнение от Luv4o »

http://store2.data.bg/riefenstall/Filmi ... 20Willens/

- качеството е на ниво! субтитрите са български
- имам го и на по-добро(почти кристално) качество - но с английски субтитри
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

А "Вечният евреин" няма ли да ни препоръчаш :lol: Нали знаеш колко навътре го е приел чичко Шикелгрубер когато негрите се оказали по-кадърни от подопечните му арийци :lol: Впрочем, от тази олимпиада има някой интересни документални кадри - например как на трибуната фюрерът като типичен психично болен конвулсивно се клати напред назад :P
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

АХхахахаххахахаххахахах!!!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Ма Джеси Оуенс е пич, нищо че е негър! :wink:
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Между другото, сайта на момчето е култов, не се бях смял така отдавна :lol: Много ми харесва как изрично е упоменато, че е онлайн от 20 април :lol:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Luv4o
В началото бе словото

Мнение от Luv4o »

Явно си доста комплексиран! :lol: както и непросветен !
Понятието "ариец" има в по-голяма степен духовна конотация, отколкото расова..."Ариец" е преди всичко състояние на Духа!
Както и да е, гледай сега и се учи:) :

1.Негрите на олимпийските игри 1936 въобще не са доказали чрез представянето че расовата теория за арийско превъзходство е фалшива!! Джеси Оуенс е едно изключение!Но въпреки това, Фюрерът лично го поздравява за постиженията му - те двамата си разменят един на друг поздрав--това е според думите на самия Оуенс!

2.Германските представители обират най-много медали на Олимпийските игри 1936: общо 89(срещу 56 на американците)!Така че расовата теория е била по този начин и потвърдена не само теоретически, но и на практика !!!

3.Викаш, че Фюрерът се "клатушкал напред - назад" :lol: Сънищата са ти много интересни, защо не напишеш книга!Ще я пуснат в раздел "фантастика" :lol: Такова нещо няма!!Или си сънувал, или си се хванал на поредната еврейска фабрикация!Имам документалния филм "Олимпия" ( и двете части ) и там такива кадри няма!!!Следващия път като лъжеш се позаинтересувай малко повече...

4.Не ти препоръчвам да четеш от сайта ми! - хардиска ти може да гръмне от толкова информация! :lol:
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Нима очакваш да видиш такива кадри в пропаганден филм? :lol: За такъв голям умник доста бавно загряваш :lol:
Изображение
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

Како, има нужда мястото от мялко мъмрене :P
Luv4o
В началото бе словото

Мнение от Luv4o »

Ааа, сега пък филмът бил "пропаганден" - съветвам те първо да дефинираш дадено понятие преди да го използваш!!!
Като не вярваш на филма, можев да прочетеш интервюто с белгийския Генерал Леон Дегрел което съм постнал в предишната страница - той лично е познавал Фюрера!
С, още по-голямо значение е и книгата "Познавам тези диктатори" на английския публицист и общественик Уорд Прайс, излязла през 1938ма година в Англия.Книгата е съвсем обективна и разобличава(авторът многократно е общувал с Хитлер на беседи, събрания, лични срещи и тн.) митовете за националсоциализма и Фюрера които еврейската пропаганда до тогава пускала в ход.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Виж, пич, сайтът ти не е лош, особено плакатите и другите изображения. Моята борба, обаче нещо не ми се отваря на български...
Расистката теория е вече доста демоде... Останахте да я използвате само вие и юдеите...
Luv4o
В началото бе словото

Мнение от Luv4o »

И на теб ще кажа същото: първо дефинирай понятието "расизъм" и чак след това оперирай с него.В днешно време на това понятие му лепват сякакви негативни етикети - това е умишлено.В действителност учението на расологията само по себе е широко-спектърно.То е базирано на природния принцип на йерархията, не на "всеобщото равенство".Националсоциалистическия расизъм цели духовното и материално издигане на бялата раса - този процес няма нищо общо с омраза към други раси!!!Чел съм "Моята Борба" 2 пъти и мога да го гарантирам.НС расизмът характеризира расите, респективно отделните нации, на базата на тяхния принос към развитието на културата и цивилизацията.Оттук, спрямо степента на принос на отделните раси, той ги класифицира като по-нисши или по-висши.Всеки който наблюдава природата ще забележи че съществуват както същества които са нисши, така и други които са повече от тях.Както пръстите на една ръка не са еднакви, така и хората също не са.В основата на НС расизма лежи схващането, че чистота на кръвта, на арийската по-точно, е основния източник на изобретателността както и на др положителни качества.Следователно, смесването на високо-културна кръв с по-нисша такава води до дегредация на по-културната.А това, че еврейската пропаганда след войната изобрети всякакви лъжи и преовиличения, не означава че това е истината.
А че те - евреите - нарочно пречат истината да излезе на бял свят го доказва факта че те свалиха "Моята Борба" от сайта Нова Европа - просто се борят за демокрация....Казват, че Моята Борба била "много лоша книга"... - е, значи всичко което разобличава пъклените им планова и престъпленията спрямо бялата раса е лошо!!!За тях и техния капитал сигурно....
Ми нека хората прочетат "Моята Борба" и само да си направят съответните заключения!!! Защото аз преди да я прочета бях вече чел нещо на дядо Мордохай(Маркс) и Бланк(Ленин) и след това сложих нещата на кантара: просто интернационализма, класовата борба и всеобщото равенство ме отблъскват.
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

"Германският народ се оказа слеб за целите ми, бъдещето принадлежи на великият народ от изток" :lol: Цитирам по памет едно от предсмъртните откровения на Адолф Шикелгрубер :lol: Да, знам, ще кажеш, че това е ционистка пропаганда, едва ли изобщо си способен да кажеш друго. Много ми е забавна тази непоклатима убеденост, че никой друг не се е интересувал от въпроса и не е чел "Моята борба" например.
Човечеството като цяло преживя времето на крайните идеологии, не се ли притесняваш, че изоставаш от общочовешкото развитие с няколко десетилетия? :lol: Правилно беше отбелязано, че в момента освен ционистите, домораслите нацисти и провинциалистите от Южните Щати никой не приема присърце расовите теории. Но това е то демокрацията, всеки има право да е луд, докато околните му се смеят :roll:
Впрочем, гледали ли сте "Продуцентите"? Тази тема ми напомни за един от персонажите от този филм :lol:
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Luv4o, не се съвсем прав, но наистина спорът ни може да продължи до безкрайност и да стана съвсем схоластичен.
1. Под расизъм аз наистина разбирам политическото понятие, защото въобще говорим за политика, както за нацизъм, демокрация и т.н. Че има биологически раси и при животните, и при човека, не е известно, или по-точно искат да не им е известно, само на такива изкукригали и отдавна хранещи се от чужда паничка "велики" либерали като БХК и др.подобни. Такива има и в СУ!
2. Казваш "бялата раса", но отношението на Райха към различните съставки на бялата раса е доста различно - едно е към скандинавците, друго към романските народи, трето към славяните.
3. Иначе постоянното дефиниране на понятия и строго придържане към тези определения е присъщо именно на еврейските мислители - спомни си Маркс.
4. И най-"нечиста" кръв може да даде най-високи постижения - справка календарите на Изтока - жълтата раса!
5. Една молба: Разбира се съм чел Моята борба и доста нацистка и фашистка литература и продължавам да я чета, но мога ли да получа от теб електронен вариантна тази книга, защото понякога ми трябва за цитати, а не ми се набират или скенират дълги пасажи...Не съм настоятелен, но ако може, ще съм благодарен!
Luv4o
В началото бе словото

Мнение от Luv4o »

Относно българското издание на "Моята Борба": то представлявя превод от руското такова.В главата "Народ и Раса" липсва цяла една страница - в българското издание!!!Натъкнах се на въпросната страница докато четох английското издание - именно в тази страница Фюрерът коментира "Протоколите на Ционските Мъдреци" !!! .Между другото въпросната страница впоследствие съвсем случайно я открих като цитат в една българска книга от 1942....Та, страницата е от значение, поне за мен, защото както вече казах, Фюрерът коментира протоколите
Последно промяна от Luv4o на 20 Яну 2007, 19:28, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “Театър, кино и телевизия”