Mel Gibson's Apocalypto
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
Mel Gibson's Apocalypto
Мина време от премиерата, предполагам, че има доста запознати с идеята
За мен това е абсолютен шедьовър и не отделих поглед от филма и за секунда. Повечето ми приятелчета не изказаха чак толкова ентусиазирано одобрение, но ми е интересно какво мислят форумците 

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
По-добре не го гледай с лошо качество, защото има доста сцени в джунгла и тъмнина^PrincessA^ написа:Ми аз съм го дръпнала, ама е с мн лошо качество и не съм го гледала ощеИначе звучи обещаващо като идея...
Аз си дръпнах филма ден преди да отида да го гледам на кино, беше сниман с камера в зала и прочие, и точно 2 минути по-късно го изтрих със замах от харда и реших да не си развалям удоволствието.
А Мел Гибсън е машина - няма такова чудо като него - режисьорски дебют е "Смело сърце", вторият му филм е "Страсти Христови", и сега това... Човекът няма равен

- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Трейлърът не е трейлър, щото няма почти нищо зарибяващо в него:) Мел Гибсън не разчита на некви си там клипчета по 2 минути, отзивите за филма са по-добри от всякакъв трейлър. И не, хич не е за дискавъри, шото него го гледат и децаRichard B. Riddick написа:Това ми прилича повече на филм за Дискавъри ченъл отколкото за кино.Трейлъра не ме впечатли с нищо.Но все пак още не съм го гледал,та не мога да се изкажа категорично