Още съм пресен-пресен, но ще си позволя да драсна два реда
Първо, добре, че ми пратиха линк към форума, иначе и post mortem нямаше да разбера за съществуването му. Няма да е зле да има една препратка от главната страница, както правят повечето сайтове за форумите си. Така ще се популяризира. Питал съм студенти за форума и най-често срещания отговор е: "ама има ли такову жувотну?".
Второ, това ограничение за кирилицата...(дълбока въздишка). Като комунизма е - добър замисъл, невъзможна реализация. Щом като нямате вяра в съвестта на потребителите си и е тооолкова трудно да се вземат мерки за конкретните случаи, когато се употребява 6liokavitza, поне да не е "3:1", моля. Какво става, когато някой невинен юзър (като мен) използва 3 кила тагове за смяна на цветове, рзмири и т.н. и има доброто желание поста му да има вид на изглед и да е приятен всекиму? Бива ограничен. Кратките постове с дори един таг са обречени и човек трябва да пише още цял тон спам, за да запълни квотата "3:1"...Аз съм твърдо ЗА кирилицата и грамотното писане, разбира се, на никого не е приятно да си тормози очите и да чете на чужди езици, но все пак има случаи, в които употребата на английски (не за 6liokavitza) е не само не чак толкова дразнеща, но и наложителна.
Тенк ю енд риспект, май диър модерейтърс енд администрейтърс
dimo написа:ако го няма6е кирилизатора как 6тях аз да пи6а сега от терминалите на гарата в Лисабон - 6тях от скука да умра 5-те Часа които трябва да Чакам
Каквоооо?? Ама ти си бил в Португалия??? Неееее и аааз искааам =С
п.с. съжалявам за бурната реакция ама това една от най-съкровените ми мечти.. =S