какъв е начина,да му помогна да приеме,че заминавам?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

mimiiiii
В началото бе словото

какъв е начина,да му помогна да приеме,че заминавам?

Мнение от mimiiiii »

има тема"как се чувстват хората при изпращане на любим човек в чужбина?!",но няма как се чувстват заминаващите!аз искамсъвет от хора ,които са го преживяли!След няколко месеца ми предстои да замина за чужбина,но тук оставам любимия си човек!той от сега страда,а незнам какво ще му е когато трябва да ме изпрати....,много се тревожа за него!а заминавам заради нас-имаме планове,но без пари няма как да станат!но той се чувства мн зле!искам да попитам-няма ли някакъв начин да му помогна да го приеме по леко?и ако има какъв е?
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

ти не го "оставяш " :D физически да, но в сърцето ти - той ще е постоянно с тебе .
опитайте се може би да не говорите за заминаването, умишлено се опитай да не става дума.ако стане- наблегни на ме4тания резултат, с който ще се върнеш и за след това- 4е ще можете да сбъднете ме4тите си и 4е 1 вид да не се виждате за известно време, само ще е за добро- за това, което искате да се слу4и- това е цената на тая ме4та .
физи4еската раздяла винаги усилва стократно истинските 4увства :) и много освежава всяка връзка .а ти гледай да не размишляваш над въпроси от рода на "ами какво ще стане ако вси4ко се разпадне..." , защото просто няма смисъл .желая ти леко преодоляване на тоя период.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Аз изпратих любимия си ( когато беше такъв ) в чужбина за няколко месеца - в другия край на Европа. Приех го изключително тежко, то не бяха ревове, тръшкания, не беше чудо. В един момент обаче ми се наложи така или иначе да свикна с мисълта, че физически той не е до мен. В същото време самото момче живееше с доста по-свежи мисли и не си скапваше живота заради липсата ми/му. Ако трябва да съм искрена, това разстояние отчасти погуби връзката ни ( други неща я довършиха ), но в случая не той беше виновен. На мен самата ми беше писнало от връзки от разстояние и в един момент реших, че е време да престана с това, каквото и да ми коства.
Сигурна съм, че в твоя случай нещата стоят/ще стоят по доста по-различен начин. Моят съвет : бъди много внимателна с него още преди да заминеш. Опитвай се всячески да му показваш колко много означава той за теб и че няма да те загуби, въпреки че ще сте далеч един от друг. Когато вече си там, не спирай да контактуваш с него ( телефон, интернет ), опитай се да му разказваш с подробности как живееш, как преминава денят ти. Така той ще се чувства доста по-сигурен, че връзката ви не върви към разруха. Ще се радва още повече, ако му пращаш неща по обикновената поща - така ще знае, че мислиш за него винаги и че му липсваш наистина. Опитай се да бъдеш ведра на изпращането - сълзите не помагат, наистина. Накарай го да говори повече с близките ти - приятели, роднини, докато те няма - така ще може да споделя повече от любовта си. И най-важното - не го оставяй с ни най-малко съмнение, че ще се върнеш, че ще му се обаждаш при първа възможност. Изненадвай го с и-мейли, обаждания и каквото измислиш.
Стискам ти палци и съм с теб :) Късмет!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: какъв е начина,да му помогна да приеме,че заминавам?

Мнение от alter ego »

... is the answer one more time! :P
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: какъв е начина,да му помогна да приеме,че заминавам?

Мнение от Jamesmagno »

alter ego написа:... is the answer one more time! :P
Yeah. Sure.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”