Театър
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Really? Все си мислех, че Богосян би пощръклял от ужас, ако можеше да види напъните на Дони и Коцето Калки (които иначе са ми ужасно симпатични) и полюциите на Ивайло Христов. Тоя човек вече трябва да го изритат от сцената (лично мнение). Иначе съм гледала спектакъла 2 пъти - вторият път беше, за да се уверя, че не бъркам. Е, не бъркам.Assasiyah написа:От там ви препоръчвам Секс, наркотици и рокендрол, но в Армията, не другаде.
Секс, наркотици и рокендрол - в 199 с Баташов. Това е мястото. Ама чакайте да го ремонтират, иначе не е кеф да се гледа на голяма сцена. И не, не го казвам заради пича (щото много мадами се прехласват безнадеждно по него) - съвет: вижте и двете и сравнявайте. Аз първо гледах армейската постановка, после в 199, после пак в Армията и после... още 4 пъти в 199. И само да се върна, пак съм там.
Такова общуване с публиката няма да намерите другаде, даже в прехвалената "интерактивна" Ножица-Трепач. Изобщо, Военният не струва, вероятно последното читаво нещо там беше Майсторът и Маргарита, а, повярвайте ми - 1. Обикалям всички театри като гламава (въздържам се от театър София *блах, блах, блах*) и 2. Уча нещо, което е твърде близко до тая дандания.
Мисля, че Хъшове също не е толкова задължително да се гледа, ако не сте "заразени" - не че интерпретацията е толкова силна, просто посланието "хваща". Постарали са се, де, определено ми хареса повече от скандиращия стил на проамериканската пропаганда и декламативността на Секс-а в Армията.
Малък едит: "Има ли магическо заклинание, което продава театралните билети без остатък?Да, и то съдържа три ключови думи – Баташов, Богосян, секс. В случая печели театър “Сълза и смях”!"
Това е цитат от сп. Тема по повод спектакъла SEXXX, значително по-слаб от Секс, наркотици и рокендрол, но отново съдържащ тия 3 магически думи. Абе, и Богосян и Баташов са магьосници, но най-великият винаги ще бъде Георги Спасов. Видите ли това име в афиша, хуквайте, оставя следа.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър