Нямаме достатъчно таланти!!!!!!

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Нямаме достатъчно таланти!!!!!!

Мнение от alhimikat »

нямам нищо против хора от друга раса - държа да се знае
но тъй като бях пряко засегнат от връзките във футбола,
мисля че в България има достатъчно таланти и няма нужда
Стоичков да се прави на космополитен с повикването в националния отбор на негри и сърби
Имаме си достатъчно таланти
Какъв ще е този пример за младите спортисти :
"Тренирайте дълги години пък накрая ще си викнем някой от африка :roll:

Изображение

Христо Стоичков извика бразилеца Тиаго Силва в националния отбор за контролата с Турция на 17 август. Това показва информация в сайта на БФС, според която други абсолютни дебютанти в тима ще са Милан Коприваров и Цветан Генков.

Още Пламен Марков преди почти година и половина имаше намерение да вземе Силва в състава на трикольорите. Ако го беше направил, кариоката щеше да играе за България на Евро 2004 в Португалия. Тиаго Силва получи български паспорт в началото на пролетния дял от първенството 2003-2004 като играч на ловешкия Литекс.
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

КАКВО?!?!?!?!?!?

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ако е верно - браво! Все така! Ама всичките футболисти да ги смени с черни - че какво чудно има, просто това е най-логичното, което може да се случи!!! Негър до негъра да ни бъде отбора - най-представителния спорт все пак! А и тези милиони негри в България - крайно време беше! Не на расизма в националния отбор! :evil: :evil: :evil:
Изображение Изображение
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Хаха :) Къде ги видя тези таланти, ве, алхимик?
Евала на Ицето... ама защо не се сети по-рано да го направи това :P
ЕКУНДАЙО ДЖАЙЕОБА - БЪЛГАРИН!!! :P
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Циндил-Пиндил написа:Хаха :) Къде ги видя тези таланти, ве, алхимик?
Евала на Ицето... ама защо не се сети по-рано да го направи това :P
ЕКУНДАЙО ДЖАЙЕОБА - БЪЛГАРИН!!! :P
Еми да -то по-чистокръвен българин не съм виждал.Сега да поканят и Емба Лин Го(не знам дали правилно го пиша) :lol:
Аватар
nefertari
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от nefertari »

аз пък не виждам нищо лошо да има негър в отбора
Изображение
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Понеже интернета ми тук е около 2 лв, ще се опитам да бъда кратък и да не се впускам в подробности

Няма лошо да има негър в отбора
Но нека не забравяме, че посредством спорта, в случая футбола , се отстояват национални интереси. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Всеки си има нация и страна, а щом цитираните чернокожи футболисти не са сред избраните за съставите на тази страна , значи не заслужават да играят и в нашия представителен тим
Играл съм дълги години във всички формации на един отбор и затова приемам нещата присърце
има таланти уверявам ви и не са един или двама
лично познавам няколко които заслужават мястото

друг е въпроса , че няма кой да ги открива
Както и да е
в националния отбор на България място имат само Българи
Не случайно се казва "Национален отбор на България"
Това не е клубен футбол, а национален
така че не бъркайте комерсиа-та със националното представяне :!:
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Футбола е модна и комерсиална игра. А щом немците на едно от последните първенства пуснаха негър в игра, то ние и с 11 китаеца
да излезем няма да направи впечатление на никой...
--------
А иначе съм против...
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

За съжаление е така. Една Франция например има куп печки в отбора- тъпо е, ама го правят. Няма да направим впечатление на никого, просто е жалко за нас че се случва в нашата страна...
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

във Франция има много негри като цяло, и повечето са родени там.. кво да се прави, Африка им е близо :) а негрите по принцип са с добра физика и тва им дава известно предимство в повечето спортове

колкото до спорния въпрос кой трябва да представлява държавата, и кой се смята за българин изобщо - е, и аз не съм роден в България, но живея тук от малък, имам гражданство от известно време.. и ако тръгна да се състезавам за националния отбор, едва ли някой ще каже нещо.. но ако съм негър, не може! хора, ще ме извинявате, но това си е дискриминация :roll:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
make_silence
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от make_silence »

Tripio я се замисли дали е точно дискриминация.. едно е да е негър, роден в БГ, израснал тук, чувстващ се българин, познаващ традиции, обичаи и т.н., говорещ правилно български и прочие. съвсем друго е да ми дойде от на майната си, за да препечели някви пари от бг-футбола, просто щото за друго не го бива(може би).. живял 4-5 години тука, горе-долу се оправя с езика, пък в националния по футбол ше ми влиза.. баш дискриминация си е!

п.п. няма значение дали е бял, черен, жълт и т.н. - пак не е за националния

п.п.п. това не е само тук, в БГ, така че какво да се прави..бизнес.
the shadow proves the sunshine
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Алхимикът , не виждам лошо да викнем Тиаго за ляв бек-халф.Кой да пуснем я ми кажи !??!?!Ивайло Петков дето още не може да си намери отбор в Русия , Венков от Литекс показва качества , но в момента няма опита на Тиаго.Единственият добър вариант до момента е бразилецът .Поне за мен така се създава една конкуренция младите момчета които играят на този пост , да покажат че могат да изместят един от най-добрите крайни защитници в България.Ицо дига летвата , което е хубаво.Както си спомняш имаме проблеми в лявата зона Илиян Стоянов гола вода , гороворих вече за Петков...Въпроса за чернокожите Асамоа - Германия ; чернокож в Полша , бразилец в японския национален отбор, чернокожи в Швеция.Всичко е интереционално и глобализирано.Надявам се скоро Михаил Венков да се наложи на този пост и да покаже ,че е по-добър от Тиаго Силва.Таланти да се налагат...хахаха я помисли колко от тези момчета имат характер и манталитет спрямо бразилеца ?!?! Нашите момчета отиват в БИАД и си карат хубавите коли ...може да имаме таланти , но нямаме никаква дисциплина.Футболистът на ЦСКА , показва ,че е доста дисциплиниран и изпълнява докрай тактическите указания , да не говорим ,че за мен има най-доброто пласиране за защитник в българското първенсто.Младите да гледат дисцплината и тактическия опит на Тиаго , и да се учат от него , според мен Ицо избира такъв вариант и му правя евалата.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

нали, важното е мачове да печелим и да си дигаме рейтинга :P а иначе таланти имаме, ама нямаме условия да ги развиваме - те затва отиват в чужбина :roll:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”