мога ли да взема стипендия, след като съм се прехвърлил?

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

compman

мога ли да взема стипендия, след като съм се прехвърлил?

Мнение от compman »

Тази година се прехвърлих от една в друга специалност с отличен успех, имам ли право да взимам стипендия при тези условия?
моля отговорете ми...
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Зависи какво ти е положението - не си дал достатъчно инфо, но ако си се прехвърлил след 1 курс и сега пак си 1 курс и ако в старата специалност си вземал стипендия - сега 1 година нямаш право да вземаш! Така стоят нещата, но ако ти е друг случаят - пиши и ще се опитам да ти отговоря адекватно!
Compman

стипендия

Мнение от Compman »

Прехвърлих се от една в друга специалност (друг факултет). Пак съм 1 курс, в старата специалност не съм взимал стипендия, но изкарах отличен успех за 1-ви курс (имах един висящ изпит първия семестър, поради което нямах възможноста да подам молба за стипяндия)..., а годишния ми успех, чрез който ме прехвърлиха ми е 5,62.
Въпросът ми е - сега като съм пак 1-ви курс, но друга специалност имам ли право да взимам стипендия на базата на успеха ми от предишната специалност?

Благодаря предварително, че се занимавате с мен.
п.с. моля ако имам възможност за стипендия, да ми кажете до кога е срока за подаването на молбите.

Благодаря предварително..., Иво
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Опасявам се, че не мога да ти отговоря точно - по-добре попитай в касата 220 или влез в сайта на студентски съвет!Одеве гледах там, че има публикувани всички условия за вземане на стипендии! А за срока не се притеснявай - молбите се подават обикновено към края на октоври и навсякъде лепят обяви по факултетите!
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Здравей,
мои колеги , които бяха като теб, нямаха право на такава стипендия 1ви курс.
Compman

стипендии

Мнение от Compman »

много благодаря КОЛЕГИ :П
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”