Тази година се прехвърлих от една в друга специалност с отличен успех, имам ли право да взимам стипендия при тези условия?
моля отговорете ми...
мога ли да взема стипендия, след като съм се прехвърлил?
Модератор: sientelo
-
Compman
стипендия
Прехвърлих се от една в друга специалност (друг факултет). Пак съм 1 курс, в старата специалност не съм взимал стипендия, но изкарах отличен успех за 1-ви курс (имах един висящ изпит първия семестър, поради което нямах възможноста да подам молба за стипяндия)..., а годишния ми успех, чрез който ме прехвърлиха ми е 5,62.
Въпросът ми е - сега като съм пак 1-ви курс, но друга специалност имам ли право да взимам стипендия на базата на успеха ми от предишната специалност?
Благодаря предварително, че се занимавате с мен.
п.с. моля ако имам възможност за стипендия, да ми кажете до кога е срока за подаването на молбите.
Благодаря предварително..., Иво
Въпросът ми е - сега като съм пак 1-ви курс, но друга специалност имам ли право да взимам стипендия на базата на успеха ми от предишната специалност?
Благодаря предварително, че се занимавате с мен.
п.с. моля ако имам възможност за стипендия, да ми кажете до кога е срока за подаването на молбите.
Благодаря предварително..., Иво
Опасявам се, че не мога да ти отговоря точно - по-добре попитай в касата 220 или влез в сайта на студентски съвет!Одеве гледах там, че има публикувани всички условия за вземане на стипендии! А за срока не се притеснявай - молбите се подават обикновено към края на октоври и навсякъде лепят обяви по факултетите!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг