Право - всички курсове 2
Модератор: MidwinterSun
-
nqma_takava
- Пишете, о, братя
-
nqma_takava
- Пишете, о, братя
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Искам да питам ,понеже вече минахме първия учебник по ИБДП, дали има е него някои глави които не е нужно да се учат т.е. не са към конспекта с въпросите?
Питам понеже като му разглеждах съдържанието видях,че има доста по обем страници,които са към глави без съответстващ въпрос от конспекта
Та така - целия учебник ли да уча?
Питам понеже като му разглеждах съдържанието видях,че има доста по обем страници,които са към глави без съответстващ въпрос от конспекта
Та така - целия учебник ли да уча?
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
Аз съм задочно - нашият изпит мина вече и от опит мога да ти кажа, че изобщо няма нужда да учиш от първия учебник - ако пишеш лекциите редовно и пълно, те ще са ти напълно достатъчни. Ако имаш пропуски, виж тук: http://legaltheory.web.data.bg/phpbb/vi ... 3acb24e1c0
Поздрави и успех!
Има голяма вероятност да ви разхожда по материала, така че трябва да сте минали всичко.
Поздрави и успех!
Има голяма вероятност да ви разхожда по материала, така че трябва да сте минали всичко.
Честит Ден на българската адвокатура, колеги!
Пожелавам ви много здраве, търпение и блестящи бъдещи успехи.
Американският президент Никсън казва:"Има две професии в света- да бъдеш президент на САЩ и да бъдеш адвокат" . Тъй като не можем да бъдем президенти на САЩ
, ни остава втората утеха- да бъдем адвокати (или разбира се нещо, свързано с правото).И само от нас зависи дали ще го правим добре.Дерзайте.
Пожелавам ви много здраве, търпение и блестящи бъдещи успехи.
Американският президент Никсън казва:"Има две професии в света- да бъдеш президент на САЩ и да бъдеш адвокат" . Тъй като не можем да бъдем президенти на САЩ
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нашата асистентка е една натокана мадама, която си е поставила за цел да ни научи на нещо. Горкото дете!Street Spirit написа:А нашият по КП е казал (аз съм отсъствала явно),че няма нужда от колоквиуми...респективно от мотивация за учене
...та не мислил да ни ангажира с подобни неща - 'миии - да е жив и здрав човекът
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...