Биологическия факултет

Подфорум към Биологическия факултет
Публикувай отговор
Аватар
KarmaPolice
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от KarmaPolice »

twiggy написа:по математика да не сте на упражнения при един доцент с куче? ако не сте, не знаеш от какво има да се оплакваш.
Хихи, какво за Парталин, аз съм при него :lol: Не бих казал, че е съвсем с всичкия си... даже май съвсем му се губи връзката на места :roll: Добре, че се уредих да взема от една приятелка 2ри курс записките и от миналата година при Боздуганов, че ако разчитам от Парталин да науча нещо... А и дедо Цоло :P , дето ни води лекциите, е маса зле, той сам себе си не може да убеди в нещата, които пише на дъската, пък какво остава за нас. Днес една детерминанта от 3ти ред я въртя цял час :shock:
Life is killing me...
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

да ужасни са и ние бяхме при парталин и цоло. и да си вземеш записките хубаво, но да ти кажа на мен на изпита въобще даже не ми прочетоха какво пише
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
plush
В началото бе словото

Мнение от plush »

Благодаря за отговорите!
Аз по принцип само се интересувах,по всяка вероятност ще си остана МБ.
The sinner in me
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от The sinner in me »

Хора, проф. Румен Панков само клетъчна биология на 1ви курс ли предава или чете и в по-горните курсове нещо?!
*Moved by a higher love*
Изображение
since 21.June.2006
Аватар
alteia
В началото бе словото

Мнение от alteia »

Ами, аз съм чувала, че е водел лекциите по хистология и ембриология.
The sinner in me, май си МБ, защото на нас биолозите 1-ви курс ни води лекциите Доц. Елена Стефанова, много добри лекции, те са едни от любимите ми. ;) Виж за Проф. Панков аз лично нямам никакви наблюдения, но от други съм чувала... :roll:
Аватар
KarmaPolice
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от KarmaPolice »

Панков е супер, лично на мен най много ми допада от всички преподаватели. Доста професионално подхожда към лекциите, които води.

Най ме дразни този по ОНХ, ама затова и петъка винаги ми е изцяло почивен ден :wink:
Life is killing me...
Аватар
крис
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от крис »

да наистина лекциите на румен панков освен че са мн интересни, ами и информацията е много актуална.пък и той самият е мн готин.обаче за сметка на това за асистентката, к води моите упражнения, не може да се каже същото...тя с удоволствие би ни държала не по 6, а по 8 часа ако можеше...
Кофти е да си порастнал.
Аватар
B1Ology
В началото бе словото

Мнение от B1Ology »

KarmaPolice написа:Панков е супер, лично на мен най много ми допада от всички преподаватели. Доста професионално подхожда към лекциите, които води.

Най ме дразни този по ОНХ, ама затова и петъка винаги ми е изцяло почивен ден :wink:
Абе не знам как води лекциите Елена Стефанова,но за нея съм чувал доста лоши отзиви относно изпита и въобще. Яко късала и въобще не правела компромиси... Преди няколко години скъсала 90%. :shock: Дано не ми се наложи да се сблъсквам с нея...
А иначе Румен Панков е страшен.Много съм доволен от него. Все пак човека има голям опит и дълго време е работел и в Щатите.

За тоя по химия съм съгласен. Нищо не му се разбира. Аз се чудя дали въобще говори. Добре,че имаме само още веднъж при него и после се сменя...Въпреки,че и за Пенка Василева не съм чувал добри отзиви,но ще видим...

А и Цоло по Математика е ОТВРАТ !!! Хората на лекциите му прогресивно намаляват. Тоя човек няма ли да го пенсионират ?! Не знам как ще си взема изпита там ?! :cry:
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

Панков не води по хистология, бъркате го с Пекнов той е друг и не може да се сравнява с него. Панков май не води други лекции, има една избираема дисциплина по вътреклетъчни и междуклетъчни комуникативни контакти от катедрата, но май друг лектор ще я води ще видим.
Стефанова си води хубаво лекциите, но наистина е по-строга при изпитването. това с 90%, че късала блондинки и такива истории са митове. Ако сте си научили няма проблеми, ако не сте ваш проблем :) най-неприятното на изпита по цитология е, че целия курс минава в 1 ден и понякога се виси до 9 вечерта... това е доста гадно

Изображение
The sinner in me
В началото бе словото
Обратна връзка:

alteia, почти уцели - Биотехнологии съм :wink:
а колкото до Панков - явно не само мен вдъхновява, защото всеки път преди, по време и след лекции при него едно 50% от хората не обсъждат къде ще се напоркат довечера (примерно), ами си говорят за това, което той е казал, показал или за него самия. :D
*Moved by a higher love*
Изображение
since 21.June.2006
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

поздрав за всички биолози: http://aimediaserver.com/studiodaily/ha ... arvard.swf

Изображение
Аватар
крис
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от крис »

10x twiggy, страшно е
Кофти е да си порастнал.
Аватар
alteia
В началото бе словото

Мнение от alteia »

Искрени благодарности за поздрава!
Възхитително! :D
The sinner in me
В началото бе словото
Обратна връзка:

:shock: страхотно! някой много си е играл! :D
*Moved by a higher love*
Изображение
since 21.June.2006
Аватар
Cvetelina
В началото бе словото
Курс: завършил

Мнение от Cvetelina »

А някой може ли да ми каже какво се учи първи курс по информатика в Биологическия? :)
Публикувай отговор

Обратно към “БиоФ”