Е, може и да са избързали една година с новината! А може и да са сбъркали - я журналисти, я словослагатели, я печатари... Днес и мен тук един ме обяви поне за доцент, та какво толкова? Някои виждат в бъдещето, ние историците - в миналото.
News.bg го следя от няколо години, дори едно време бях активен участник във форумчетата под всяка новина, още веднага като ги пуснаха.
Та, не знам, но тоя сайт се поддържа от абсолютни малоумници. Не правят разлика между Северна и Южна Корея, бъркат държавните глави на страните, имат географски познания колкото тези на средностатистическия американец и страдат от липса на езикова култура. И им дали тоз домейн...
Ужас! ) Аз само от време на време го преглеждам, за да съм поне малко в крак с новините, та не бях обръщал внимание на такива сериозни пропуски. Въпреки всичко, обаче, си е плашещо...
A wizard is never late, Frodo Baggins. Nor is he early. He arrives precisely when he means to.
Това е добре! Значи дори и журналистите се учат! А дали в началото не е било зам.ректор, след това някой (кой ли? ) да го е поправил грешно, а сега е отново вярно?