Крематори,разбирам те,но например като нямам комп в нас и времето ми в интернет клуба тече-нямам време да разглеждам всички 1234567890 теми,за да намеря тази,която ме интересува,а много пъти се нуждая от бърза и точна помощ,която само от колегите от форума мога да намеря.А нали за това е форума-за мнения и помощ.Друг е въпроса,че често в клубовете нама БГ.И аз не обичам латиницата ,и на мене ми е трудно да я чета,затова на латиница отговарям с няколко думи на административни въпроси,които биха помогнали на колегите.Знам,че много от участниците във форума са в това положение,затова бих искала да знаеш и нашите доводи.Това не е аргумент против тебе,а обяснение.Crematory написа:Правя тези неща за по-лесно модериране. Не мога да обхвана всички теми,които се пускат за щяло и нещяло, като повечето са
а) безсмислени
б) дискутирани 142454545 пъти, но потребителят го мързи да търси
в) темата я има 5 реда по-надолу , но никой не гледа...
А форумът, колкото и да ни се иска, не е официална институция, за това важните въпроси най-добре да се задават на секретарките. Тук всичко опира до лично мнение и личен опит, които не винаги са меродавни.
Някои допълнения към правилата
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
За сърце,което иска-няма нищо невъзможно!!!
http://images.google.bg/images?q=tbn:aT ... angels.jpg
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
Не разбирам много от компове,затова не знам къде е този кирилизатор и ще ти бъда благодарна да ми обясниш,защото незнанието не е кухо оправдание,нали?Da BuzZ написа:А ALT+SHIFT или CTRL+SHIFT има ли? Срещал съм разни идиотчета - "неа бате кирилизатор". Казвам им - с алт и шифт се сменят латиница/бдс/фонетика. Те - "баф маааа му. Имало"STRANGER-F написа:Друг е въпроса,че често в клубовете нама БГ
п.п. форума си има собствен кирилизатор. Отначало свети OFF, но като го цъкнеш става PHO, BDS, така че не вкарвайте кухи оправдания.
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
вече ще знам и няма да имам проблеми.Благодаря:)Da BuzZ написа:Ето за това малкото правоъгълниче говоря. Цъкаш отгоре му и сменяш режима на клавиатурата.
http://fibaeurope.hit.bg/proba.JPG
Още нещо?
с тези правила мисля, че се улеснява модератора, но за сметка на потребителите. Хиляда пъти по-лесно и удобно е да си пуснеш въпроса, който те интересува в отделна тема и там да се дават отговорите, отколкото в обща тема, в която всеки говори за всичко и цялата информация се размива. Другото, което е - нали се сещаш как за да намериш каквото ти трябва, трябва да прочетеш всички мнения, отколкото просто да плъзнеш с мишката по темите, много по-прегледно е. Говорила съм с много хора и на никой не му е удобно да чете огромни теми с по 10 страници, от които въобще не се разбира кой на кой въпрос отговаря и няма никаква последователност. Не мога да си губя времето да преглеждам всички мнения в една огромна тема като Международни отношения да речем. Мисля, че всичките тези изисквания и забрани са излишни за услугата, която получаваме. Всичко трябва да е в максимален интерес на потребителя. Мисля, че в противен случай форума ще оредее още повече.
Нищо лично
Нищо лично
'Правя тези неща за по-лесно модериране. Не мога да обхвана всички теми,които се пускат за щяло и нещяло, като повечето са
а) безсмислени
А това ми се вижда несериозно и дори не желая да го коментирам. Защо не се направи някакво запитване по въпросите за правилата във форума, нали той е на тези, които пишат в него, или греша?
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- svetlinka
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ама какво толкова
тези които се грижат за форума (модератори и тн.. не съм в час сори) наистина не им е работа да стоят непрекъснато пред компютъра според мен... По точно смятам че работата им е точно такава да улесняват работата във форума и точно за това има правила.. В крайна сметка не може да се гледа само от собствената гледна точка.. Като на някого не му се занимава да търси някоя тема да не я търси.Има много други бих казала и доста полезни начини да намериш исканата информация (секретарки телефони на колеги ICQ и т.н)
Ако пък ти се иска да ровиш във форума - ровиш и си намираш това което те интересува.
Не може да се протестира с/у правила които в по голямата си част 1во са логични и второ необходими.Правилата са нещо естесвено за всяка работеща... как да кажа - единица
Да не говорим че DS е прав/а: "тук сте на гости"
тези които се грижат за форума (модератори и тн.. не съм в час сори) наистина не им е работа да стоят непрекъснато пред компютъра според мен... По точно смятам че работата им е точно такава да улесняват работата във форума и точно за това има правила.. В крайна сметка не може да се гледа само от собствената гледна точка.. Като на някого не му се занимава да търси някоя тема да не я търси.Има много други бих казала и доста полезни начини да намериш исканата информация (секретарки телефони на колеги ICQ и т.н)
Ако пък ти се иска да ровиш във форума - ровиш и си намираш това което те интересува.
Не може да се протестира с/у правила които в по голямата си част 1во са логични и второ необходими.Правилата са нещо естесвено за всяка работеща... как да кажа - единица
Да не говорим че DS е прав/а: "тук сте на гости"
Use Google before asking dumb questions
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Администратор съм в 2 форума и 2 фото-галерии и според моите наблюдения много хора просто много често не се замислят особено като пишат някои коментари. Срещал съм супер неадекватни възражения против правилата, просто е неизбежно. Няма как да се установи толкова строг контрол, че да няма чат, флъд и безсмислени теми и коментари. А ако това стане, форумът ще бъде непоносим
Най-добре да е нещо по средата, но повече към правилата разбира се 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
Трябва ли да се усещам гост, на място, където мисля, че съм си у дома? Влезъл съм в СУ с конкурсен изпит, имам отличен успех и се питам кой е по-на мястото си от мен в този Университет, на който съм изпълнил най-максималните изисквания? На какво основание се поставят ограничаващи изисквания за този форум?DS написа:grr, никой не е длъжен да търпи кретенски теми по 100 пъти за едно и също нещо. тук сте на гости. направете ваш форум на СУ и пишете.
Вярно сега съм подпийнал повече от обикновеното, за да пиша по това време, но защо ни ограничават толкова много? Това било за заключване, онова било за архив. Вервайте, доста ми писва! Трябва да има някакви правила, но е редно университетската общност да не търпи диктатура!
Нека всеки който мисли, че админите и модовете ни ограничават прекалено, утре след обед да им пишат ЛС за това!