Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Биология - КСК - 2007

Мнение от aleksander »

Има ли някой който ще кандидатства с биология.
Ако има някой да се обади в този форум. Ако иска можем да обменим инфо за изпита или за темите.
Пък без туй имам един въпрос, относно за теста, разбрах че в университета се продават примерни книжки с тестове. Бих желал да узнам колко струва тази книжка с тестове и дали мога да си я закупа от Стара Загора.
Последно промяна от aleksander на 30 Апр 2007, 10:26, променено общо 1 път.
Аватар
B1Ology
В началото бе словото

Мнение от B1Ology »

Книжката,която ти препоръчвам да си купиш е "Тестове и задачи за 9 и 10 клас - Биология и здравно образование" на Мария Шишиньова, издателство "Анубис". На мен лично много ми помогна. Към 6 лв. мисля,че беше... Тестовете са като тези,които се падат на изпита(комбинации от отговори). Другите типове задачи също са полезни,за текущ контрол на знанията... :D
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Mай тази година само аз, ще бъда желаящия за кандидатсване с биология. Поне ще е хубаво, че със сигурност ще вляза. Направо ще се изкефя, но като си по-мисля май ще полудея. Ама карай като си пиша сам, със сигурност съм луд. А още по-луд ще бъде като си направя темите по биология да ги раздам. Ако има такива, които да си търсят теми, искат инфо за теми или да си по-лафят за теми по-биология, аз винаги ще бъда на линия.
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Мй като гледам никой не ми е отговорил на посланието. Значи тъй ще си лафам сам. Пак питам ще имали някой който ще кандидатсва с биология догодина. Че ми омръзна да си говоря сам. Сейно съм луд.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

ти ако беше нормален нямаше да искаш да кандидатсваш в биологията :wink:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Добре го каза. Поне намерих че не съм нормален. Или пък съм нормален, но живея в ненормален свят.
Изображение
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Първото, мен ако питаш. Нищо си му няма на света!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Стига, стига, отчаяхте детето! Нищо лошо няма да кандидатстваш с биология. Едно време и аз исках така, а после кандидатствах с история. А влизал ли си в сградата на БФ? Там има страшна миризма на... не знам какво, но е доста спицифична и не всеки я издържа. :lol:
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Като гледам има доста голяма вероятност само ти да кандидатстваш с биология :shock: Поне няма да се притесняваш дали ще те приемат :lol:

Абе тоя пич как си е сложил такъв огромен аватар? Нали уж трябва да е 100х100? :?
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
love_delight
От дъжд на вятър
Специалност: Социални дейности
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от love_delight »

castelo написа:Като гледам има доста голяма вероятност само ти да кандидатстваш с биология :shock: Поне няма да се притесняваш дали ще те приемат :lol:
да да .. голям шегаджия :lol:
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.:twisted:
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

castelo написа:Като гледам има доста голяма вероятност само ти да кандидатстваш с биология :shock: Поне няма да се притесняваш дали ще те приемат :lol:
Е, все пак трябва да изкара поне 3.00, а то не е чак толкова лесно! :wink:
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

Joker написа:Стига, стига, отчаяхте детето! Нищо лошо няма да кандидатстваш с биология. Едно време и аз исках така, а после кандидатствах с история. А влизал ли си в сградата на БФ? Там има страшна миризма на... не знам какво, но е доста спицифична и не всеки я издържа. :lol:
не сте съвсем прав колега :) , в бф не винаги мирише поради липса на конкретните консумативи... /тук не включвам застоелия въздух/...
не отчайваме детето, просто се шегуваме, няма лошо в биологията нито в сградата на бф... винаги може и по-лошо...
п.с. сериозно: aleksander действително 1. ще ти е по-лесно да те приемат поради квотите за момчета, които влизат с по-нисък бал по принцип; 2. теоритично ще си подготвен добре, за практическото не коментирам, 3. дипломата ти е призната, така че винаги можеш да си продължиш образованието - магистратура, докторат и т.н. другаде
4. ако искаш медицина не влизай биология, само защото там са те приели, както и обратното - различни неща са и няма да си доволен. 5. -въоражи се с малко търпение и толерантност - не е съвършено, но можеш да си извлечеш ползите :) enjoy

Изображение
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Първо не съм ДЕТЕ. В петък ставам пълнолетен. А за аватара май е на късмет. А за отчаянето не виждам, или по точне не прочитам някой пост в който пише, че кандидатсва с биология. Ето това ми е проблема. Исками се да си обменям инфо с някой друг, защото се подготвям сам. Досега съм направил 11 теми от общо 52. МАй са направени добре. Дадох ги на една учителка и тя ги одобри. Ако искате да ви ги дам да ги погледнете да видите как са. Темите си ги изготвям от всички дадени учебници за профилирана подготовка. Като за основа съм сложил на Шишиньова учебника.
Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

спокойно... значи всичко е ок. имаш достатъчно време аз например чак януари почнах да си готвя темите и времето ми стигна. най-добре намери някой преподавател от бф да ти каже дали са окей нали разбираш :) но по принцип е достатъчно да се придържаш към учебниците, поне така казват

Изображение
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Абе друго си е вътрешен преподавател да ти види темите и да ги одобри :wink:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”