Аеробика
Модератори: ники, Methuselah
-
The Jolly Rider
- В началото бе словото
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
A аз да попитам,тай като след малко трябва да ходя на тренировка.По часове започвам в 10:30 и е до 12,това значи ли,че почва точно в 10:30 или по-късно....Тай като казвате,че обикновено е 40-60 мин,малко не ми се получават изчисленията:)
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
;;
лелелелел що и аз не се записах на аеробика 
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Всеки път, когато отидеш и те запише - се брои за присъствие. Може да отидеш другата седмица, стига да знаеш кога са часовете на същата инструкторка - и тя ще те запише. Плюс това - може да отидеш и веднъж, но да стоиш два часа един след друг - и пак да ти пише две присъствия.alkariel написа:А може ли някой да ми каже...аз съм на аеробика в петък от 10.30, ама тая седмица нещо не ми се ходи. Има ли такава опция да ида другата седмица по някое време и тя да ми отметне присъствие за тая?
И още нещо...Ако ида 2 пъти в една и съща седмица това за 2 присъствия ли се брои?
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
Аз пазписанието си го намерих,но къде да видя кога коя треньорка е?
Освен това мога ли да ходя на няколко различни спорта.Примерно аеробика и пилатес.А кое от всичките е най-натоварващо,че на мен аеробиката мн лесничка ми се вижда.Естествено имам предположението(или по-скоро надеждата),че скоро тренерката ще почне да усложнява тренировката.Примерно гирички да вкарваме или най-малкото да превим по повече повторения.Ако някой има наблюдения от минали години,моля да сподели:)
Освен това мога ли да ходя на няколко различни спорта.Примерно аеробика и пилатес.А кое от всичките е най-натоварващо,че на мен аеробиката мн лесничка ми се вижда.Естествено имам предположението(или по-скоро надеждата),че скоро тренерката ще почне да усложнява тренировката.Примерно гирички да вкарваме или най-малкото да превим по повече повторения.Ако някой има наблюдения от минали години,моля да сподели:)
-Как си?
-Горе-долу....
-Горе-долу....