Така де... заповядайте.
ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
ФЖМК - легендата продължава
...или "Империята отвръща на удара", или както ви се харесва... Оп, това последното беше Шекспир, май...
Така де... заповядайте.
Така де... заповядайте.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ейййй, хораааа! Аз от един месец нямам нет и направо откачам!!! Сега се добрах до пц-то на един фриенд и понаваксах с четенето. Що се отнася до БЕС - аз ще пиша курсова за хороскопите и тия дни като събирах материал, щях да пукна от смях
А студентският живот е сууупер. И вече съм зарибена по студентски град, нищо че пътя от люлин е 40мин... Добре че се намират готини колежки да ме приютяват за през нощта
Айде ще се видим утре на лекции!
PS Клуб 525 рулира!!!!
А студентският живот е сууупер. И вече съм зарибена по студентски град, нищо че пътя от люлин е 40мин... Добре че се намират готини колежки да ме приютяват за през нощта
PS Клуб 525 рулира!!!!
- Xpu100
- От дъжд на вятър
Между другото някой би ли ми посочил къде точно се намира информацията относно домашното по Медийно право, че на г-жа Огнянова сайта е като,...като...абе не мога да го опиша, ама е много разпилян. Ще бъда много благодарен и ще почерпя 
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
.
емо,и аз съм ев твоя клуб-life sucks..
болна съм вече 1 седмица,нямам идея какво да правя по медийно право и разни друди такива екстри...
впрочем не съм благодарила на колегите от 525 на компота!!
болна съм вече 1 седмица,нямам идея какво да правя по медийно право и разни друди такива екстри...
впрочем не съм благодарила на колегите от 525 на компота!!