Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Биология - КСК - 2007
Има ли някой който ще кандидатства с биология.
Ако има някой да се обади в този форум. Ако иска можем да обменим инфо за изпита или за темите.
Пък без туй имам един въпрос, относно за теста, разбрах че в университета се продават примерни книжки с тестове. Бих желал да узнам колко струва тази книжка с тестове и дали мога да си я закупа от Стара Загора.
Ако има някой да се обади в този форум. Ако иска можем да обменим инфо за изпита или за темите.
Пък без туй имам един въпрос, относно за теста, разбрах че в университета се продават примерни книжки с тестове. Бих желал да узнам колко струва тази книжка с тестове и дали мога да си я закупа от Стара Загора.
Последно промяна от aleksander на 30 Апр 2007, 10:26, променено общо 1 път.
Книжката,която ти препоръчвам да си купиш е "Тестове и задачи за 9 и 10 клас - Биология и здравно образование" на Мария Шишиньова, издателство "Анубис". На мен лично много ми помогна. Към 6 лв. мисля,че беше... Тестовете са като тези,които се падат на изпита(комбинации от отговори). Другите типове задачи също са полезни,за текущ контрол на знанията... 
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Mай тази година само аз, ще бъда желаящия за кандидатсване с биология. Поне ще е хубаво, че със сигурност ще вляза. Направо ще се изкефя, но като си по-мисля май ще полудея. Ама карай като си пиша сам, със сигурност съм луд. А още по-луд ще бъде като си направя темите по биология да ги раздам. Ако има такива, които да си търсят теми, искат инфо за теми или да си по-лафят за теми по-биология, аз винаги ще бъда на линия.
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Като гледам има доста голяма вероятност само ти да кандидатстваш с биология
Поне няма да се притесняваш дали ще те приемат
Абе тоя пич как си е сложил такъв огромен аватар? Нали уж трябва да е 100х100?
Абе тоя пич как си е сложил такъв огромен аватар? Нали уж трябва да е 100х100?
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
не сте съвсем прав колегаJoker написа:Стига, стига, отчаяхте детето! Нищо лошо няма да кандидатстваш с биология. Едно време и аз исках така, а после кандидатствах с история. А влизал ли си в сградата на БФ? Там има страшна миризма на... не знам какво, но е доста спицифична и не всеки я издържа.
не отчайваме детето, просто се шегуваме, няма лошо в биологията нито в сградата на бф... винаги може и по-лошо...
п.с. сериозно: aleksander действително 1. ще ти е по-лесно да те приемат поради квотите за момчета, които влизат с по-нисък бал по принцип; 2. теоритично ще си подготвен добре, за практическото не коментирам, 3. дипломата ти е призната, така че винаги можеш да си продължиш образованието - магистратура, докторат и т.н. другаде
4. ако искаш медицина не влизай биология, само защото там са те приели, както и обратното - различни неща са и няма да си доволен. 5. -въоражи се с малко търпение и толерантност - не е съвършено, но можеш да си извлечеш ползите
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Първо не съм ДЕТЕ. В петък ставам пълнолетен. А за аватара май е на късмет. А за отчаянето не виждам, или по точне не прочитам някой пост в който пише, че кандидатсва с биология. Ето това ми е проблема. Исками се да си обменям инфо с някой друг, защото се подготвям сам. Досега съм направил 11 теми от общо 52. МАй са направени добре. Дадох ги на една учителка и тя ги одобри. Ако искате да ви ги дам да ги погледнете да видите как са. Темите си ги изготвям от всички дадени учебници за профилирана подготовка. Като за основа съм сложил на Шишиньова учебника.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.