СКАТ изчезна (Да разлаем кучетата?)
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Колега, поздравявам ви с тази тема!:-)THE_PARASITE написа:Той имаше шамс да влезе в парламента,така че не се ебавай с това,щото ако се кандидатира може и да събере доста гласове.pora_e_priqtel написа:Или както нацистите си подпалват Райхстага и обвиняват комунистите, като по този начин си осигуряват претекст за ограничаване на гражданските права. Който и да стои зад тая изцепка, той се ебава много гнусно с избирателите. Този път определено ще пасувам, защото не искам да се бъда подведен от едната или от другата страна по такъв грозен и балъшки начин.
Както и да е - ние сме си народ от овце, и ако ни кажат и Азис ще си изберем за президент.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
- Ira_dei
- Драскач
За общото благо е този палячо да се меси в политиката...предпочитам 100кратно "българската политическа мафия" пред един нечукал жена от години,който за настолно четиво има "Моята борба" и се опитва да ми внушава,че всички грешат,а той е прав.Турците били такива,турците били онакива.Строели повече джамии отколкото ние сме имали църкви...ами аджеба,да не са те виновни,че ние сме занемарен народ.За Бога,в училището на сестра ми се срути мазилка и уби бодигарда на училището...за кво си говорим.За жалост на българина все друг му е виновен,той никога не търси вината в себе си,рядко си признава като сгреши,даже може и никога да не го стори...
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
заслужава си парите Славито....Ira_dei написа:За общото благо е този палячо да се меси в политиката...предпочитам 100кратно "българската политическа мафия" пред един нечукал жена от години,който за настолно четиво има "Моята борба" и се опитва да ми внушава,че всички грешат,а той е прав.Турците били такива,турците били онакива.Строели повече джамии отколкото ние сме имали църкви...ами аджеба,да не са те виновни,че ние сме занемарен народ.За Бога,в училището на сестра ми се срути мазилка и уби бодигарда на училището...за кво си говорим.За жалост на българина все друг му е виновен,той никога не търси вината в себе си,рядко си признава като сгреши,даже може и никога да не го стори...
Re: СКАТ изчезна (Да разлаем кучетата?)
От около две седмици Телевизия СКАТ е свалена от два от големите доставчици на кабелна телевизия в София - Кейбълтел (Естнет/София кабел) е Евроком. Засега я доставя само Центрум...
Няма как да има нещо общо с наближаващите избори, нали?
Re: СКАТ изчезна (Да разлаем кучетата?)
de да я махнат и от цифровите.... телевизии!Joker написа:От около две седмици Телевизия СКАТ е свалена от два от големите доставчици на кабелна телевизия в София - Кейбълтел (Естнет/София кабел) е Евроком. Засега я доставя само Центрум...
Промиват редовно мозъка на баба... и кат' почне да ме занимава с Волен, и почва да ми се
Бляк!
la douleur exquise