малко помощ с транспорта
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Dita
- Да живей словото
- Обратна връзка:
малко помощ с транспорта
Някой, по-запознат с транспорта в София, може ли да ми даде примерен, максимално къс маршрут от Лозенец до Цариградско шосе (4ти км)..защото минавам през ректората и ми отнема доста време пътуването и сменянето на трамвай и автобус+ ходене пеша..
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
взимаш автобус 88 или 120 от софия ленд до спирка телевизионна кула или до румънско посолство - и в двата случая имаш 200-300 метра пеша, само дето от ТВ кула е покрай гората и е по-приятно, освен това няма чакане на свегофара на Ситняково. И после от надлеза хващаш каквото мине - май всички спират на 4 км 
Едит - и аз съм до София ленд
Едит - и аз съм до София ленд

- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
- Dita
- Да живей словото
- Обратна връзка:
това ще да е май.. ще се пробваBoromir написа:взимаш автобус 88 или 120 от софия ленд до спирка телевизионна кула или до румънско посолство - и в двата случая имаш 200-300 метра пеша, само дето от ТВ кула е покрай гората и е по-приятно, освен това няма чакане на свегофара на Ситняково. И после от надлеза хващаш каквото мине - май всички спират на 4 км
Благодаря!
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Откога 88 минава през телевизионната кула, Румънското посолство и Площада на авиацията? Това временен маршрут ли е или някой си го измисляDita написа:това ще да е май.. ще се пробваBoromir написа:взимаш автобус 88 или 120 от софия ленд до спирка телевизионна кула или до румънско посолство - и в двата случая имаш 200-300 метра пеша, само дето от ТВ кула е покрай гората и е по-приятно, освен това няма чакане на свегофара на Ситняково. И после от надлеза хващаш каквото мине - май всички спират на 4 км
Благодаря!![]()
![]()
![]()
Най-кратко от София ленд по принцип (т.е. с титулярни маршрути) е 88 до Раковата + 280 до 4-ти км. Втория вариант е 120 до Румънското посолство + 313 до Площада на авиацията