СКАТ изчезна (Да разлаем кучетата?)

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

СКАТ изчезна (Да разлаем кучетата?)

Мнение от alhimikat »

.
http://nabludatel.info

Медиапул съобщава днес, че
"Телевизия СКАТ "изчезна" два дни преди балотажа?"
(някой с телевизор под ръка да провери, моля)

Да погледнем няколко от коментарите на читатели във форума на Медиапул:

Йори:
Има два възможни варианта за спиране на Скат:
- по нареждане на собствениците на Скат; (да разлаем кучетата)
- по нареждане на властта

БРЦК:
бре - той и Иво Инджев сам се уволни...
брех тъп народ с Гоце водач

Гадно копеле:
Стар виц: В началото на демокрацията седесарите пееха: "45 години стигат!". Ттогава попитали един старец какво ли ще пеят след 100 години. Той им отговорил: "145 години стигат!". Мъдро, а? На там се отива.

патриот:
днес СКАТ, а утре Сидеров ще изчезне

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Сега ще помоля някой с телевизор и кабелна да включи и да погледне все още ли СКАТ е изчезнала? Благодаря предварително :-)

В такива моменти човек няма как да не си спомни за филма "Да разлаем кучетата". Ако няма война, ще си направим. Ако няма враг, ще си измислим. Ако имаме телевизия, ще водим зрителите за носа. И прочие...

филмът >> и сайт за филма >>
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Гоце се закани, че ще се разправи с тях, нали?
:pottytrain5: Агент Гоце! :pottytrain4: Пусни му водата! :pottytrain5:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Joker написа:Гоце се закани, че ще се разправи с тях, нали?
Айде стига глупости! Това си е чиста проба манипулация от страна на Скат и Волен Сидеров. :evil:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

да бе, тия циркаджии като нищо могат и да си взривят/отвлекат сградата... това не ви ли напомня за началото на втората световна война... тея хора даже и въображение нямат... да им пикам у ушите :evil:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Както си палнаха Партийния дом или както си застреляха Луканов? :shock:
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

Joker написа:Както си палнаха Партийния дом или както си застреляха Луканов? :shock:
всъщност имах предвид нацистката провокация, при която немски затворници в полски униформи "отвличат" една немска радиостанция и това е формалният "повод" за нападането на Полша
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Да, да, Свиноуйсшче или както му викат немците - Швинемюнде.
И в моите позовавания е така... :wink:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Или както нацистите си подпалват Райхстага и обвиняват комунистите, като по този начин си осигуряват претекст за ограничаване на гражданските права. Който и да стои зад тая изцепка, той се ебава много гнусно с избирателите. Този път определено ще пасувам, защото не искам да се бъда подведен от едната или от другата страна по такъв грозен и балъшки начин.

Както и да е - ние сме си народ от овце, и ако ни кажат и Азис ще си изберем за президент. :evil:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

pora_e_priqtel написа:Или както нацистите си подпалват Райхстага и обвиняват комунистите, като по този начин си осигуряват претекст за ограничаване на гражданските права. Който и да стои зад тая изцепка, той се ебава много гнусно с избирателите. Този път определено ще пасувам, защото не искам да се бъда подведен от едната или от другата страна по такъв грозен и балъшки начин.

Както и да е - ние сме си народ от овце, и ако ни кажат и Азис ще си изберем за президент. :evil:
Той имаше шамс да влезе в парламента,така че не се ебавай с това,щото ако се кандидатира може и да събере доста гласове.
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

струва ми се 200 - 300 хиляди не му мърдат... да не говорим, че не само Болен може да обира наказателния вот...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ама аз не се ебавам. Българският народ може да търпи всичко. И ще търпи. Демокрацията е незаслужен дар за нашето овчо общество. Ние сме свикнали да се подчиняваме и да търпим, а не да се бунтуваме.
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

подлагам на съмнение твърдението, че демокрацията е дар, има си и тема за това
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ако повече ти харесва - правото на собствено мнение и на инициатива е нещо, за което народът още не е дорасъл.
Абе мани - покрай тия избори ме обзема мизантропията. То за да се зароди идея за самоинициатива у народа все трабва да се стимулира по някакъв начин свободата на мисълта. Само дето се оформи една посткомунистическа управленска прослойка, която познава механизмите за манипулация на общественото мнение, и ги прилага с користни цели. А народът от балъци и представа си няма какво се случва по високите етажи на властта, какво правят неговите избраници. Дай му на него популизъм и демагогия и ще е твой, пък иначе нека гладува. Оня ден станах неволен слушател на "изповедта" на един шофьор на автобус. Той каза нещо от рода на "Ебал съм ти и политиката! Не я разбирам аз тая политика, що ме карат да се занимавам с нея и да гласувам? Аз си знам да си карам рейса. Те тия като почнат едни термини да използват - тва икономика, тва не знам какво - е не ги разбирам тия работи! За какво да гласувам за нещо, което не разбирам?".

Нека отбележим, че политическият елит прави всичко възможно избирателят да продължава да не знае за какво гласува.
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

тъй е, ама дали само при нас е така? според мен е така и в "най-развитата демокрация" - Америка, а вероятно и навсякъде...
някой имаше за подпис "За да си добър член на стадото трябва преди всичко да си овца"
това демокрацията за мене си е оправдаване на властта на някой с "волята на народа"...
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

GaVrosH написа:тъй е, ама дали само при нас е така? според мен е така и в "най-развитата демокрация" - Америка, а вероятно и навсякъде...
някой имаше за подпис "За да си добър член на стадото трябва преди всичко да си овца"
това демокрацията за мене си е оправдаване на властта на някой с "волята на народа"...

Америка не е най-развитата демокрация.Ако има такава тя трябва да се търси в Европа,особено по северните части на континента.
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”