романтика
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Признание
-и аз много съм се привързвала посредством mail-връзката, но не повече.Когато обаче имахме възможност да общуваме реално стана още по-хубаво. Но това се случва рядко... 
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Една позната се запозна с един финландец преди почти две години във форума на Helloween. Точно преди седмица се ожениха. Скоро се чака и бебе
Аз се запознах с настоящата ми изгора в едно форумче... но се усетих, че съм влюбен чак след втората ни среща. Лошото е, че трябава да прекосявам половин България за да сме заедно
Аз се запознах с настоящата ми изгора в едно форумче... но се усетих, че съм влюбен чак след втората ни среща. Лошото е, че трябава да прекосявам половин България за да сме заедно
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Е, те тва с прекосяването на България ми е толкова познато.Не питай какви кошмари преживях по тия наводнения да пътувам, за да сме заедно
А и сега той като се върне да учи в Габрово, съвсем на майната сииииииииииииии
Обаче...любовта минава всякакви изпитания.Лошото е,когато им свикнеш и после, ако няма препятствия ( в сми , гаджето ти е съседка
), някак няма такава тръпка
В този смисъл сега ще джасна една темичка, че тая ще я разводним.
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
то като се замисля и вино няма.....така де, и да имаше ти не пиеш....Crematory написа:Ние се запознахме по мейлсИ честно казано и двамата в мейлите си бяхме далеч по-романтични, от колкото сега ,когато сме заедно и в реалния живот
![]()
Там поне можех да си представям секс и вино пред камината, а навън зимна буря.
Сега - няма камина
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Аз съм от почитателите на романтиката, няма значение колко старомодна е тя. Ако харесвам някой истински то ми доставя голямо удоволствие романтиката... Само не знам, защо това нещо вече се среща само по книгите и в мислите ми?
Хм, леко професионална деформация, но Ирина от "Тютюн" не се ли разочарова именно от несъответствието на реалността с книгите, това не кара ли живота й да тръгне в друга посока? Толкова добре беше описана любовта им с Борис в първа глава, че ме хвана яд как почна всичко покрай тях да се разрушава. Интересно как само съзнанието на човек се пречупва и започва да действа по различен начин.
И въпреки всичко, в мен винаги ще има едно същество копнеещо за приказки, принцове, замъци, красота... , красота... , красота... и любов:) , за трепета от всички забравени неща, от сбъдването на мечтите, от романтиката, която разкрасява любовта на две обичащи се създания...
Може да съм звучала объркано, но то е защото като си помисля, колко романтични неща има на света и думите мис е оплитат

Хм, леко професионална деформация, но Ирина от "Тютюн" не се ли разочарова именно от несъответствието на реалността с книгите, това не кара ли живота й да тръгне в друга посока? Толкова добре беше описана любовта им с Борис в първа глава, че ме хвана яд как почна всичко покрай тях да се разрушава. Интересно как само съзнанието на човек се пречупва и започва да действа по различен начин.
И въпреки всичко, в мен винаги ще има едно същество копнеещо за приказки, принцове, замъци, красота... , красота... , красота... и любов:) , за трепета от всички забравени неща, от сбъдването на мечтите, от романтиката, която разкрасява любовта на две обичащи се създания...
Може да съм звучала объркано, но то е защото като си помисля, колко романтични неща има на света и думите мис е оплитат
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Хахахаха
Да отида да преследвам приц Хари, докато не се е оженил, а?
Хахахаха
Пък аз винаги ще си мечтая, туко виж някой ден някой красив момък е дошъл пред нас да ме викне от блока ми с някой кон... Е... Не сте ли гледали "Хубава Жена"? КАто бях малка много ме впечатли този филм... Иначе знам,кое е реално и кое не е, кое може да стане и кое не е, въпреки,че вярвам,че всичко е възможно

Пък аз винаги ще си мечтая, туко виж някой ден някой красив момък е дошъл пред нас да ме викне от блока ми с някой кон... Е... Не сте ли гледали "Хубава Жена"? КАто бях малка много ме впечатли този филм... Иначе знам,кое е реално и кое не е, кое може да стане и кое не е, въпреки,че вярвам,че всичко е възможно
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
Химера, а кобила става ли??
така и така жена ми май ще ходи да се сваля с разни младежи и аз нямам какво да правя, може да мина с нея и да те повикна, само ми дай адреса:) но за съжаление не съм се издигнал до принц, само Лорд съм, а и кобилата е тъмно кафява, на места черна... ама ако става, иначе меч си имам, така де, то е катана, ама за теб надявам се разлика няма, както и за повечето хора

така и така жена ми май ще ходи да се сваля с разни младежи и аз нямам какво да правя, може да мина с нея и да те повикна, само ми дай адреса:) но за съжаление не съм се издигнал до принц, само Лорд съм, а и кобилата е тъмно кафява, на места черна... ама ако става, иначе меч си имам, така де, то е катана, ама за теб надявам се разлика няма, както и за повечето хора
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
ами кон си е, само че е женски:)
имам и няколко коня де, ама не са обяздени
а предпочитания към други оръжия старинни/приказни имаш ли?
имам и лък и арбалет, при малко повече време мога да си направя и жезъл с глава на кобра
(макар че той подхожда повече на магьосник
)
имам и няколко коня де, ама не са обяздени
а предпочитания към други оръжия старинни/приказни имаш ли?
имам и лък и арбалет, при малко повече време мога да си направя и жезъл с глава на кобра
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,