аве за фехтовката е така
Модератори: ники, Methuselah
аве за фехтовката е така
бе в сряда от колко часа трябваше да сме на академик и кви точно бяха инструкциите?
....
да си носим костюмите и шапки и от 11
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
зомг!1 костюми и шапки? до колкото си спомням трябваше да сме от 10 часа и да си носим само разни екипчета по желание на ползвателя(разбирай анцузи, тям подомни лайна).
важно е да отбележа, че говоря за хората, които са се записали от тази година. ква е вероятността да има разминаване между новаците и пичовете, които са се поотракали вече?
важно е да отбележа, че говоря за хората, които са се записали от тази година. ква е вероятността да има разминаване между новаците и пичовете, които са се поотракали вече?
- plami6666
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Миналата година бях на фехтовка. Ако сега си се записал, първият път идваш само със спортен екип - нищо повече 
blq blq blq dryn dryn dryn...
http://plami-plamster.blogspot.com
http://plami-plamster.blogspot.com
оф тъпата фехтовка ни казаха от 10 без 5 да сме там(утре) и можело да сме цивилни, демек без екипчета, щото щели само да ни приказват нещо...
Я кажете, има ли некъде свободни места, че с тая фехтовка как се наебах, не е истина просто! само не ми казвайте туризъм, плс...
Я кажете, има ли некъде свободни места, че с тая фехтовка как се наебах, не е истина просто! само не ми казвайте туризъм, плс...
Suaviter in modo, fortiter in re
чак нервна криза. с мен беше доста разговорлива също. в интерес на истината, освен, че разбрах за свободните места по фехтовка, разбрах и още куп безинтересни неща, които излезнаха от главата ми точно 5 секунди след като си тръгнах.
но на практика там трябва да се сумира цялата информация от моментните записвания. можеш да отидеш до базата на съответния спорт и да разбереш дали има места... или просто да се позанимаеш с лелката и да разбереш всичко, което ти трябва.
дам, до утре..
но на практика там трябва да се сумира цялата информация от моментните записвания. можеш да отидеш до базата на съответния спорт и да разбереш дали има места... или просто да се позанимаеш с лелката и да разбереш всичко, което ти трябва.
дам, до утре..
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: