Дами, чувствайте се свободни да плюете по човека и по тези, които мислят като него. За останалите... Да си имаме уважението
Феминистки клуб
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Какво беше казал Наполеон? Не беше ли нещо от рода на "Всички жени са к***и, с изключение на майка ми, но да не забравяме че и тя е жена"
Дами, чувствайте се свободни да плюете по човека и по тези, които мислят като него. За останалите... Да си имаме уважението
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
абе пълно е със свестни мъже
често ми се иска да се клонирам , за да ги огрея всичките

http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
един колега на баща ми имаше лаф: "не можеш да преспиш с всички жени на света, но можеш да опиташ!"kokteil_molotow написа: за да ги огрея всичките![]()
![]()
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
да живеят цигарите "Фемина"! жените знаем защо 
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
не чувате. не обръщате внимание на малките нещица...онези значимите...не виждате. не,не всички вие, просто някои
не усещате. къде да започнете и къде да спрете. не знаете. как 1 дума може да съсипе целия роман...притежавате, а рядко давате достатъчно , за да остане вашето си при вас.
- лудата вещица
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- borko
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
По тази логика... ще родиш сина си (евентуално) без да обичаш баща му? Поне в началото, когато си го зачевала, би трябвало да го обичаш... то ясно че после нещата почти винаги отиват в застой, или по-лошо - в регрес. Но това дето ще обичаш само баща си и сина си, не мога да го приема, а и мисля че е невъзможноnrggirl написа: не знам, понякога си мисля, че единствените мъже които истински ще обичам някога са баща ми и евентуално сина ми, ако имам такъв... всички други мъже са гадове, които не знаят какво искат и как да си го получат... припипсват ни всякакви "качества" като суетност, непостоянност, любопитство и т.н., твърдят, че в половината професии нямаме място, а не се виждат, че са станали в пъти по-суетни, непостоянни, любопитни и неамбициозни от нас...
Кат раждаш син, звънни ми да ми кажеш колко мъже обичаш
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
аз пък имам две супер добри приятелки, за които не давам да се каже лоша дума, затова много се дразня да се приписват разни качества за всички жени или пък обратното - за всички мъже; въобще нещата са много относителни - натъквал съм се на какво ли не и при двата пола, така че всякакви категоризации са неточни и погрешни
- Dita
- Да живей словото
- Обратна връзка:
абе като не харесваш, обичаш и т.н. мъже, виждаш главно недостатъци в тях.. ми хвани се с жена. Виж какво е там 1-2-3.. месеца, ако ти хареса..работата е ясна.Ама като видиш, че не всяка жена е "цвете за мирисане" ще си промениш възгледите.. според мен де..
Тъпо е да се изпада в крайности и да се слагат цели групи хора под общ знаменател
искам да отбележа, че не заставам на ничия страна!
Тъпо е да се изпада в крайности и да се слагат цели групи хора под общ знаменател
искам да отбележа, че не заставам на ничия страна!
- renesanz
- Легендарен флуудър
е,не всички са абсолютно еднакви,само в 90% от случайте 
няма как,това м/у краката им взима превес.нека никоя от нас не се заблуждава,че нейния мъж е изключение
THE MORE I SEE OF MEN THE MORE I LOVE MY CAT
няма как,това м/у краката им взима превес.нека никоя от нас не се заблуждава,че нейния мъж е изключение
THE MORE I SEE OF MEN THE MORE I LOVE MY CAT
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...