Все си мисля, че има логика в някой неща, но в това не открих
Цитирам :
онзи ден се шматках по работа из Бургас в комплекс “Лазур” с фотоапарат в ръка, когато ей-тези двамата (чужденци - мисля че бяха англичани) се появиха от някъде и ме спряха да ме питат къде се намира 79 блок. Попотах ги за какво им е 79 блок и те отговориха, че са от фирма за недвижими имоти и са купили парцел в близост до блока та искали да го видят къде е… както и да е…
След като се врътнаха в указаната от мен посока се загледах в надписите на гърбовете им:
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Без значение какви са
Целта е ясна
Ето защо съм един от отявлените противници на Европеизацията
Отрицателните страни са повече от положителните
А и с нашият "черен ПР" в Европа само това ни липсва
Чужденци разхождащи се по Българските улици с подобни надписи на фланелките
Етика - не познато за тях
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
[quote="Паган"]Това е унгарското знаме, но обърнато.
[quote]
А може и да е италиянското, ама веещо се по специфичен начин.
Иначе прилича много на индийското, без герб в средата, но едвали
някой индиец точно ще прави такива работи при положение, че има 1 000 000 000 проблема. А иначе може това да е някаква провокативна кампания на коалиция "Атака"... Знам ли...
И аз съм против Нато, и САЩ, и ЕС...
Ще спечелим повече ако се обвържем и си оправим
отношенията с близкия изток и Централна Азия.
България е 16 пъти по - бедна от Гърция, а тя е
най - бедната държава ( или поне до скоро беше) в ЕС.
Не мога да разбера какво ще правим като ни вземат.
Ще спечелим повече ако се обвържем и си оправим
отношенията с близкия изток и Централна Азия.
България е 16 пъти по - бедна от Гърция, а тя е
най - бедната държава ( или поне до скоро беше) в ЕС.
Не мога да разбера какъв ще го дървим като ни вземат.
Koя държава от Централна Азия визираш? Дружба с Китай и Индия?
Няма голяма преспектива... А за ЕС мнението ми е противоречиво...
Гост - Имам в предвид Казахстан най - вече.
Дори Индия, Китай и Япония, въпреки, че те не са
в Централна Азия.
А за близкия изток - Иран, Ирак...арабските държави.
Както те имат какво да ни предложат, така и ние.
И какво ни предлагат те? А ние? Ние със собсвтените си турци,цигани (визирам тяхната култура и пр..) и т.н не можем да уеднаквим интересите си, да не говорим за бесните иранци,иракчани и т.н, които живеят един доооста различен живот.
Просто доста интересно виждане имаш
Колкото до самата тема- т'ва си е направо шамар в лицето! Би трябвало много старателно законодателите ни да мислят колко от Бг са готови да дадат
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
alhimikat написа:Без значение какви са
Целта е ясна
Ето защо съм един от отявлените противници на Европеизацията
Отрицателните страни са повече от положителните
А и с нашият "черен ПР" в Европа само това ни липсва
Чужденци разхождащи се по Българските улици с подобни надписи на фланелките
Етика - не познато за тях
Много си прав Четеш ми мислите. Май от България в скоро време няма да остане кой знае какво - една продадена държава, срам за тези,които са се борили с кръвта си, живота си за този къс земя
значи ставаме 3-ма противници на европеизацията а и кво ще види обикновения българин от парите дето ще получим от ЕС като влезем? шепа жълти стотинки? нее, мерси.. предпочитам да се ориентираме на изток/североизток/югоизток.. там поне са по-разбрани хората - ще ни зачитат малко повече.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg
Tripio написа:значи ставаме 3-ма противници на европеизацията а и кво ще види обикновения българин от парите дето ще получим от ЕС като влезем? шепа жълти стотинки? нее, мерси.. предпочитам да се ориентираме на изток/североизток/югоизток.. там поне са по-разбрани хората - ще ни зачитат малко повече.
Ще види това ...В мое лице 100 закУравял противник на ЕС